Cum faci o campanie care să rupă gura târgului?

Hai să vedem o campanie foarte mișto. Campania Danone. Ei, împreună cu BlogalInitiative ne întreabă ce părere avem despre noul site Danone.
Sincer să fiu, nu mai țin minte cum arăta vechiul site Danone. În orice caz, mult mai alb. Acum au pus o temă nouă, e mai responsive, în fine. Revin după cu părerile de la A la Z.
Acum vreau să vorbesc despre campania din spatele acestui subiect.

Cei de la Danone, oferă o gentuță cu iaurturi pentru toți participanții la campanie. Adică toți ăia care-s înscriși în BlogalInitiative și scriu minimul de 300 de cuvinte (OK dpdv SEO) despre noul site Danone.
Și uite așa, sunt până acum înscriși gârlă. Pentru că unde-i ceva moka, românul sare primul. De data asta, eu voi fi ultimul înscris, voi avea grijă să pun articolul în sistem pe la 23:58 așa…
De ce fac asta? Pentru că îmi place iaurtul. Deși, pe vremuri, urlam și eu în gura mare, influențat de alții, că iaurtul Danone e plin de chimicale. Asta până am văzut cum se preia laptele de la distribuitor. De atunci, numai cuvinte de laudă am pentru firmă.

Că nu-mi cumpăr în fiecare zi produse Danone, nu neg. Și nici că aș prefera produsele lor în defavoarea altora. Însă, după cum am mai spus, acum sunt foarte OK din punctul meu de vedere. Și-n plus, îmi plac campaniile lor. Nu vorbesc de cea de față, că luăm cu toții renumitul “pișcot” cu iaurt. Vorbesc și de campaniile trecute. Unde am fost la Zimnicea, apoi la Ploiești, ba cu văcuțele, ba cu cisterna. Road trip FTW!

Și revin la nou site Danone.
E mai închegat. Tema asta nouă pare a fi mai profi decât cealaltă.

Un lucru foarte frumos este în dreapta. vizita săptămânală la fabrica Danone. Ha, uite o chestie de care nu aveam idee. Că poți nsă te duci în vizită când vrei tu. Uite o idee bună de ieșire din casă/ articol. vizită la Danone. Că doar nu-n fiecare zi te duci să vizitezi o fabrică!

Văd că Danone a început o colaborare cu Shakira. Face shakira reclamă la Danone. Hmmmm, ia să văd, poate reușesc și eu să fac o colaborare cu shakira. Danone, îmi faci lipeala?

Alt lucru care mi se pare foarte frumos, este povestea Danone. Cum a început activitatea în 1919!

Dar și un lucru care nu-mi place. Nu găsesc unde zice de mine, c-am fost transportator anul trecut… Păi cum mă, un Spanac aveați și l-ați scos?
danone

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.