Cum imi fac laptopul mai performant?

Tehnologia avanseaza vazand cu ochii. Un laptop pe care ti l-ai cumparat acum 3-4 ani si era la acel timp extrem de performant, ajunge sa aiba performante scazute si sa iti doresti ceva mai bun, mai puternic. Insa, daca nu iti permiti sa iti iei un laptop nou la 3-4 ani, cel mai bine e sa te gandesti cum ai putea imbunatati performanta laptopului tau.

Vrem acum sa venim cu o serie de idei care ti-ar putea fi de folos.

Achizitioneaza-ti inca un HDD

Daca vrei sa iti mai iei un HDD, in primul rand ai nevoie de un adaptor HDD. Poti cumpara un adaptor Canddy IT Premium  sau un alt adaptor care crezi ca ar fi potrivit, urmand ca apoi sa cumperi inca un HDD care sa-ti permita o functionare mai buna a laptopului tau.

Reinstaleaza-ti Windows-ul

Daca observi faptul ca laptopul tau este prea lent, o idee ar fi sa iti reinstalezi Windows-ul sau chiar sa-ti instalezi un Windows mai performant. Aceasta poate fi o buna solutie pentru o performanta ceva mai buna.

Instaleaza-ti softuri noi

Daca vrei sa iti mearga mai bine laptopul, instaleaza-ti softuri care sa nu manance atat de mult din resurse. Sunt o multime de softuri gratuite care iti vin in ajutor.

Sterge programele pe care nu le folosesti

Si programele pe care nu le folosesti iti pot face laptopul sa functioneze mai greu. Vezi ce programe ai instalate si sterge-le pe cele care nu iti mai trebuie.

Cele amintite mai sus sunt lucruri simple pe care le poti face atunci cand vrei ca laptopul tau sa mearga mai bine. Tine cont de ele si te vei putea bucura de el in conditii mai bune.

Tu ce metode folosesti pentru a-ti face laptopul sa fie mai performant?

laptop

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
DE CE BUNICII NU SUFEREAU DE BOLI CRONICE?!

Probabil ca nu odata ,acum sau altadata,v-ati pus aceasta intrebare. Fie ca raspunsul l-ati afla ori ba,ati remarcat totusi ca...

Lix pen. Cine n-ar dori unul?

Știți de imprimantele 3D deja. Dar de Lix Pen ați aflat până acum? Este un creion 3D care poate fi...

PREVIZIUNI (RE)CONFIRMATE SI …..REGRETE TARZII!

Este vorba, cum probabil banuiti, de rusinoasa si penibila eliminare a echipei nationale de handbal-fete de la Campionatul  Mondial aflat...

Close