Cum îți place să te uiți la televizor?

Iată o întrebare la care pot răspunde pe nerăsuflate: Cum îți place să te uiți la televizor?
– Pe spate, cu telecomanda în poală, cu o șaorma într-o mână și cu berea în alta.

Numai că, rar mă mai uit la TV. Ultima dată când l-am pornit ca să mă uit la ceva și nu la vreun serial de pe USB stick, a fost acum o săptămână. M-am uitat 20 de minute, înainte să-l sting.
Însă, am observat o chestie: Dacă mă bag în pat și mă uit la TV, mă ia somnul foarte repede. Așa, dacă stau la calculator și mă uit la un film/ serial, mă ia somnul abia pe la 1-2 noaptea.

Am început să mă uit așa rar la TV de când cu “hai să scoatem noi Discovery din grilă“. O mișcare nefericită, care-a deranjat foarte mulți clienți, aceștia găsindu-și alt provider de cablu, care să le satisfacă plăcerile. Cei de la UPC au câteva pachete UPC speciale, care mi-au făcut și mie cu ochiul. De exemplu, soacra mea are UPC acasă. De fiecare dată când mă duc la ea (cam rar, că fac o oră pe drum până în Rahova), mă uit la Discovery. Am văzut, din păcate, că am cam pierdut și ăia emisiuni bune, acum e plin și la ei de “Războaie ale depozitelor” și fel de fel de “Amaneturi“. Mythbusters ce mă bucur când prind, însă sunt slabi acum, sincer.
Tot cei de la UPC am văzut că au și reclame frumoase, ca de exemplu cea de mai jos:

Îți poți configura singur câte canale vrei să vezi, de care net să ai, ce fel de convorbiri telefonice, poți jongla cu ofertele după bunul plac.
upc

Sub sloganul „Lungește-te la distracție cât vrei tu!”, UPC România a dat startul unei campanii care are la bază o promoție de toamnă (Pachet Cinema & Upgrade 500 Mbps) cu reduceri suplimentare de 50% timp de 3 luni. Adică orice client care se abonează în perioada promoțională, achiziționând servicii cu o valoare minimă lunară de 70 lei, pentru o perioadă de 24 de luni, primește din partea celor de la UPC 50% reducere timp de trei luni + CADOU la alegere. Cadoul constă fie într-un Pachet CINEMA, fie upgrade gratuit la net de 500 mbps.

Și cum noi suntem onlineri, vom trage către net!

Și-mi aduc aminte când eram mic, numai la TV stăteam. Ba chiar joia lipseam de la ora de istorie, ca să ajung acasă să mă uit la un serial de capă și spadă, polonez, Czarne chmury. Profesoara tot vedea că lipsesc cu regularitate joia de la orele ei, iar marțea mă scotea la tablă. PE vremea aceea aveam doar 10 și 9 la istorie. I-am spus fără rușine de ce lipsesc joia de la orele ei. Nu am pățit absolut nimic. Am făcut parte din generația MTV, mă uitam la Cartoon Network până am învățat engleza, iar de la MTV am aflat de muzica asta frumoasă numită rap și hip-hop. Și vorbesc de rapul anilor 90, nu ce prostie se cântă acum. Melodii geniale ca cele de mai jos:

M-a apucat nostalgia anilor trecuți. Am să îmi pun iar melodiile vechi și bune de pe casetă. Poate le voi găsi cu Shazam după artist și melodie, multe dintre casete fiind fără abțibild, trase de la un prieten, care le copiase de la altcineva.

Și cu asta închei azi cu PC-ul. Urmăresc 2 episoade de Continuum și culcare. Cel puțin asta e-n teorie. Practic, după jumătate de oră de TV, voi ajunge ca-n poza de mai jos:
man-watching-tv-on-sofa-remote-sleeping

Articol participant la acest concurs!

Comments

comments

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.