Cum mă fentează Mega Image-ul

De fiecare dată când mă duc la Mega, mă fentează casele alea cu self scan. Și tare aș vrea să nu fiu singurul care pățește asta.

Ajung la una dintre casele alea, cu produsele în brațe / coș. În mijloc este sistemul de scanare și ecranul, în stânga este un taler, în dreapta altul. Eh, aici vine chestia care mă scoate din sărite. Pe unul dintre talerele alea e un afiș mare, cu roșu, alb și negru, culorile Mega. Și scrie așa: PUNEȚI PRODUSELE PE CÂNTAR.

Ei bine, eu, de fiecare dată, pun produsele acolo, unde scrie, în stânga. Adică acolo unde e la îndemână când am ieșirea înspre dreapta. Numai că nu e bine. Produsele trebuie puse pe talerul celălalt, unde nu scrie nimic. Ăla e cântarul.

Și exact când, imediat după ce sistemul te anunță printr-un sunet că nu e bine, când începi să blestemi totul de la cântar, la produs3, neamuri, bani, sistem, parlamentari și vizigoți, auzi în spatele tău o tanti (care stătea cu ochii pe sistemele self scan):
– Bună ziua!

Și eu, odată ce-am dat drumul la injurii, nu mă opresc până nu mă liniștesc. Și biata femeie, care n-are nicio vină stă și ascultă toate cele, cum nici la bărba-su n-aude când e ăla beat de ciudă că a pierdut Steaua.

Și mă înspumez ca șampania deoarece de fiecare dată mă induce în eroare abțibildul ăla idiot. Mie mi se pare normal să pun coșul unde scrie mare: PUNEȚI PRODUSELE.

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.