Cum orice hoț e țigan, așa orice criminal e nazist!

Am citit azi o știre despre un descreierat care confecționa bombe și le scotea la vânzare. Tâmpenia lui a făcut să vândă bombele, Dumnezeu știe cum, dar în fața casei sale. El ar fi fost în cârdășie cu-n bucureștean care-i trimitea explozibil, iar tânărul arădean le atașa cuie, piulițe și alte fierotanii, pentru un impact mai mare. Cel puțin așa declară sursa.

Metoda asta cu șuruburi, piulițe și cuie este copiată de la IRA. Ăia au făcut un așa dispozitiv în anii 70. Iar cuiele nu-s pentru putere, ci pentru ucidere. Cum sunt schijele în dispozitivele omologate, așa sunt cuiele în dispozitivele home-made (artizanale).
Metoda e simplă. Miezul este făcut din explozibil (dinamită, în România greu să pui mâna pe C4 sau Semtex), iar de jur împrejur pus un kil de cuie. Ăla când face poc îți îngroapă ăștia sicriul gol.

Că omul e descreierat, nu încape îndoială. Însă știrea în sine sună de parcă ar fi fost scrisă de un puștan de clasa a 5-a pe etnobotanice.
Tânărul a declarat că voia să-și cumpere un pistol cu banii de pe bombe și că nu-l interesa unde explodează bombele sale.”

nazistMai mult, gagiul era NAZIST! C-așa-i la modă acum. Se știe clar că orice hoț e musai țigan sau cel puțin 3 bunici i-au fost țigani, iar orice pustiit mental care deține un pistol, pușcă sau bombă, e nazist. Alte arme se exclud, gen box, cuțit, shuriken (steluțe ninja). Astea sunt ușurele și orice cocalar le poate achiziționa.

Nu e prima știre de acest gen. Încă văd influența asta idioată a mass mediei de-a arunca întruna cu noroi în ceva. Am tot promis că voi scrie un articol pe larg pe tema asta, însă din varii motive nu am scris încă. Dar în curând, pe la mijlocul lui ianuarie, va apărea și acel articol.

Nu le iau apărarea țiganilor dacă fură, nici a neonaziștilor dacă au bombe. Însă fraților, nu orice drac e negru, nu orice țigan fură, nu orice nebun e nazist și nu orice pasăre zboară! Așa cum există, bine merci și negri care au ochi albaștri, fără să fie genetic modificați. De exemplu Michael Ealy și Vanessa Williams.
vanessa-williams927642_michael-ealy_jpgc2ae2d285552d529bea0e978668e7a70

Comments

comments

28 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.