Cum să devii o curvă

Vă dădeam mai demult niște sfaturi pentru a deveni o pițipoancă de succes.
Ei bine, fetelor, e timpul să treceți la pasul următor. Adică cel final. cum să fii o curvă meseriașă. Adică să te poți întreține singurică. Cu ce te-a înzestrat natura. Așadar, să purcedem.

Deja știți cum să vă faceți poze cât mai provocatoare. Nu vă mai dau sfaturi în acest sens. Însă, ca să ieșiți în evidență, trebuie să faceți ceva ieșit din comun. Care să vă departajeze de celelalte pițipoance.
Tot în baie va trebui să faceți altfel de poze. De la țâțe și buci goale trebuie să treceți mai departe.
O ultimă modă este… LINSUL WC-ULUI!
curvă-1 lins-wc-1

Asta e ultima găselniță în materie de curvăsăraie. Spre aia trebuie să tintiți. Să se vadă cât sunteți de hotărâte să faceți treabă bună.
Nu vă faceți grijă că WC-ul este murdar. Măcar să spălați în prealabil un amărât de WC trebuie să știți. Că doar nu vă apucați să lingeți WC-urile din accelerat. That’s so wrong! Trebuie să știți și ceva englezisme. I suck for 20 euros nu e de ajuns.

Cu asta veți atrage oamenii. Veți fi inovatoare și dispuse la orice. Adică exact ceea ce doriți.
Mai departe, după câteva poze de genul celor de sus, va trebui să faceți și ceva filmulețe. Însă vor trebui să fie filme sexy, nicidecum porno, deoarece vă va bloca și feisbucu’ și youtubu’. Va trebui să fiți iar inventive. Și ce poate fi mai ușor decât SUGÂND O ACADEA?

Apoi atitudinea. Trebuie să lăsați inhibițiile la o parte. Mai ales când aveți șansa de-a fi într-un grup de băieți. Limbajul trebuie să fie cât mai deocheat. Mătărânga va fi cuvântul de ordine. folosiți-l cât mai des.
Despre veșminte nu vă spun mare lucru. Oricum, deja dacă ați evoluat din pițipoance, știți să vă îmbrăcați provocator. Nu veți fi ca tanti Dida, pe vremea lui Ceaușeșcu, la Aprozar…
61228402

Și în plus, veți fi mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate. Dezbrăcatul este îmbrăcămintea de lucru a oricărei curve respectabile ATENȚIE! NU CONTEAZĂ ASPECTUL FIZIC!
Poți deveni o curvă indiferent dacă sunteți grasă sau anorexică. Indiferent că aveți 1,40 ca Adi Minune, sau peste 2 metri. Cu igiena trebuie să aveți grijă într-un fel. Dar vă descurcați.

Și dacă, în ciuda atâtor sfaturi folositoare, tot aveți ceva neclarități, vă invit să urmăriți filmulețul de mai jos.
ȘCOALA DE SUPT JAPONEZĂ!

Adevărul e că japonezii ăștia au cele mai mari curve din lume. Sunt astea mai fără inhibiții decât fetele lui John Thompson!

Comments

comments

9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.