Cum să faci bani pe net?

Una din primele întrebări ale omului aprops de internet a fost asta. Cum să faci bani pe net?

bani-pe-netÎncep în a vă da un sfat.
Luați toate cărțile alea de făcut bani ușor, unde-ți arată un nene zâmbind cu sclipici pe dinți, în timp ce ține deschisă o ditamai valiza cu parai. Puneți cărțile alea pe foc. Nu-s bune de nimic. Acolo nu te învață nimic. Singurul sfat pe care ți-l dau cărțile alea este eternul “Fii tu însuți, încrezător în forțele tale și vei reuși!” BULLSHIT!

Hai să vedem cum e cu banii pe net. Văd că a apăut moda asta mai nou cu fel de fel de site-uri dubioase. Cu viespari, cu viva el sms, cu iforex, tot felul de tâmpenii.
Părerea mea personală e că-ș țepe. E un sistem MLM implementat online. Adică. Aduci 1000 de inși să se înscrie, primești 500 euro. Dacă unul din ăia 1000 băgați de tine în sistem, aduce și el iar 1000 inși, el primește cei 500 de euro, iar tu vei primi alți 500, așa fără să faci nimic.
Ce se vinde de fapt este puțin important. Da obicei, se vând cărți d-alea cretine de care am spus mai sus. alea de dai bani grămadă pe ele pentru nimic. Pentru că acolo e șmecheria.
Să zicem că se bagă 1000 de inși în schemă. Din ăia 1000, se vor găsi 10 tâmpiți să cumpere cărțile ălora. Restul rămân prostiți de poze frumoase cu gagici pe plaje lângă nenișori plini de bani. Cu atât te alegi, cu pozele alea.
Și degeaba ăia 10 vor urla că “uite bă ce țeapă!“, când ceilalți 990 se vor bate cu pumnii în piept că uite ce mișto va fi dacă lucrezi, te duci în vacanțe. Schema asta, numită schemă Ponzi, e veche din 1926. Și merge fără probleme.

Bun și cum facem bani pe net?
Cel mai ușor e să-ți faci un blog. Scrii pe el 10 postări anoste despre cum te-ai simțit tu bine în vacanță la bunici, cum ți-a fătat pisica, orice. Poate ai umor și mai știi și limba română, ceea ce îți vei fi de un mare ajutor.
Apoi, după ce-ai ajuns să te citească 10-20 de inși pe zi, poți să te bagi în seamă cu diferite firme. Să le faci reclamă. tu le faci reclamă, ei te plătesc.
Nu vă gândiți că scrieți extraordinar și veți lua 100 Ron pe articol. Nicidecum. Recunosc, eu personal am scris articol pe 6 lei. Un articol chiar bun, în care am pus suflet. Dar am scris și-o porcărie ieftioară calitativ, da bine plătită. La 100 de dolari adică.

Puteți să vă înscriți la concursuri pentru bloggeri. Sunt destule site-uri bune pentru asta.
Recomand BlogalInitiavive și Blogawards. Pe care eu le frecventez și particip la concursuri. Ba chiar am câștigat de câteva ori. Am plecat în Cipru, uite acu în septembrie plec la Mamaia, am luat două lăzi pline cu iaurt Danone, am mai împușcat o cameră foto… Chiar vă puteți înscrie la concursurile mele!

Alt sfat e să participați la concursul cu oua de prepelita, ziceți că-s hrănitoare și bune în fel de fel de tratamente și retete naturale. Aici împușcați 100 lei. Ăia de care am zis că nu-i veți primi de la început. Uite că-n cazul de față, puteți!

monedeÎn mare ăsta e sfatul meu. Vrei să faci bani pe net, în mod cinstit? Pune mâna de fă-ți un blog moka și scrie tot ce vrei tu. Dacă scrii corect din punct de vedere gramatical și folosești un limbaj normal, fără cururi, mătărângi și fofoloance, vei avea succes. TREBUIE NUMAI SĂ VREI!

Comments

comments

15 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.