Cum sa iti amenajezi casa in stil modern pe buget

In ziua de astazi, am observat ca in majoritatea caselor predomina lucrurile moderne precum mobila minimalista, un anumit stil de finisaj si alte accesorii de acest fel. Corpurile de iluminat joaca si ele un rol fundamental, deoarece in multe case sunt incorporate aplice si pendule minimaliste care sa reflecte doar elementele moderne.

Insa, ce faci atunci cand esti pe buget? Cum acoperi unele elemente vechi cu ceva nou si inovativ?

Raspunsul l-am gasit pe savelectro.ro, un magazin online ce comercializeaza corpuri de iluminat, becuri led, banda led, prize si intrerupatoare.

Acest site este dedicat acestor accesorii, deoarece in spatele magazinului sta o echipa de profesionisti cu experienta in domeniu. Atunci cand am decis sa fac o schimbare la garsoniera mea, m-am tot intrebat ce anume as putea incorpora pentru a-i oferi un aer mai modern. Atunci rapsunsul mi-a venit foarte repede, deoarece in urma cu ceva timp vazusem la televizor ce este o banda led si cum poate sa transforme camera.

Site-ul savelectro.ro avea sa imi ofere raspunsurile la toate nevoile mele de a moderniza casa. Am ales banda led 5050 RGBW Alb Rece, 60 leduri, avand o lungime de 5 metri. Kit-ul acestei benzi cu led a venit cu un alimentator incorporat si cu un controller pentru a selecta culorile si jocurile de lumini. Investitia nu a fost deloc mare, iar produsul a fost livrat in cel mai scurt timp posibil. La primirea coletului am fost multumit de felul in care savelectro.ro a impachetat banda led, pentu a nu fi deteriorata pe drum.

Nu a fost greu deloc sa instalez banda pe perete, deoarece instuctiunile din pachet au fost destul de clare despre modul de folosire. Imediat dupa ce am pus banda pe perete am putut observa o diferenta, deoarece camera s-a schimbat in totalitate. Multumita magazinului savelectro.ro, acum si casa mea este in pas cu moda si modernismul.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Iată cea mai simplă rețetă pentru frigănele!

De fiecare dată când există mâncare de spanac, eu fac frigănele. Sau, friganele, după cum zic unii. Rețeta este foarte...

Și-a sfârtecat copilul de numai 5 luni!

Prezint în continuare mărturia cutremurătoare a unei bestii cu chip de om care și-a sfârtecat copilul de numai 5 luni!...

Eroul necunoscut… oul de prepeliță!

Până acum câteva zile, ca mulți dintre voi, habar n-aveam despre oul de prepeliță. Doar că e mic și scump....

Close