Cum să scapi de prostie

ATENȚIE: În cele ce urmează veți afla cum puteți scăpa de proști și de prostie.

Prostia din păcate este din ce în ce mai răspândită la noi, iar purtătorii acestei boli necruțătoare sunt indivizi feroce și foarte periculoși.

Conform DEX-ului, prostia este: PROSTÍE, prostii, s. f. 1. Starea celui lipsit de inteligență sau de învățătură, starea omului prost; (concr.) faptă, comportare, vorbă care denotă o astfel de stare. 2. Vorbă, faptă sau lucru lipsite de seriozitate, de importanță; fleac; absurditate, inepție. – Prost + suf. -ie.

Deci prostia e capacitatea de negândire, iar prostul este acel individ lipsit de gândire logică, acel tip (poa să fie și femeie, am văzut multe proaste la viața mea din păcate), care nu pot gândi un lucru logic de la un cap la altul…

stupid-manNu mă întrebați ce-am zis, la ora asta-s proastă.

Din păcate prostia este foarte periculoasă, proștii fiind din ce în ce mai mulți în jurul nostru. Iar dacă o ținem în ritmul ăsta, vom muri fără caseta aia audio în care e înregistrată vocea cu “inspiră, expiră”

De ce este periculos un prost? Deoarece el în prostia lui nu va crede niciodată pe cineva că e prost. chiar de-i spune un mare învățat că e dus cu pluta, prostul se va uita urât la el și-i va replica faptul că n-a fost în viața lui oe o plută. Și că învățatul este prostul, deoarece vede plute unde n-ar fi!

O metodă simplă de-a educa prosții este aceea a terapiei prin jocuri. Și nu mă refer la jocuri de cărți sau de barbut. Mă refer la terapia prin unele jucarii inteligente.

Prostul va vedea inițial orice fel de jucarii online ca fiind extrem de simple, apoi se va ambiționa să-i iasă ceva bun, după ce va vedea că amalgamul de piese din mâinile lor nu corespunde câtuși de puțin cu portavionul pe care-l au în minte.
Așa, perseverând va crea lucruri noi și va fi evidențiat de eductoare în fața clasei.

Toate bune și frumoase, ideea e să nu ajungă înapoi acasă să dea drumul la manele și să-și bată copiii că iar n-au făcut cornete din cartea aia periculoasă, numită Abecedar…

Comments

comments

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cântăreții români se șuntează reciproc!

Acum cîțiva ani, pe vremnea când nu exista anotimp fără ca eu să fiu prezent măcar la un concert rock,...

Conchita Wurst la shopping!

Conchita Wurst a fost zilele trecute la shopping. A ieșit singur(ă), în ciuda insistențelor staffului. Iată o poză cu artist(ul)a...

Vamonos, vamonos, pizza, pizza, șaorma cu de toate!

Tot am zis că m-am îngrășat ca un porc. De îngrășat m-am apucat prin 2005 așa. Însă era o chestie...

Close