Cum să-ți încarci cartela gratis!

Să zicem că ai cartelă reîncărcabilă. Ai jdemii de minute și smsuri, mult mai bine ca la abonament. Ce faci însă când rămâi fără credit? Primești credit gratis! Știi cum să faci asta? Primești credit când cineva te sună. Luăm exemplul din aceste două anunțuri:
anunt_vanzare_seat_ibiza

vand_nevasta-1

Comice, atrag cititorul. Poate sunt prea comice, deci s-ar putea să nu te sune nimeni. Nu-i nimic, există și alte tipuri de anunțuri:
– Găsit portofel cu suma de 1200 euro și acte. Sunați pentru detalii.

În mod sigur se vor găsi vreo 2-3 amețiți ca să sune. Trebuie numai să-i vrăjești timp de 1 minut ca să primești și tu ceva credit. Și dacă nici la “papagal” nu ne pricepem…

– Schimb BMW cu diverse (preferabil cazan tuică mare) – schimb bmw 318 tds cu diverse orice oferta este binevenita. Ai cazan mare de țuică? Sigur are bunicul prin pod unul. Na, ia-ți BMW. Sau cel puțin mai fentezi careva să te sune.

– Pune anunț că oferi spre închiriat o garsonieră cu 150 euro, URGENT! Te vor suna zeci de oameni.

– Pune anunț pe olx că pleci din țară și cedezi bicicletă, chitară electrică și role. Nu uita, ține-i peste un minut la telefon, amețește-i că te întâlnești cu ei la ora cutare în locul cutare. Dacă tot sunt atât de fraieri că primesc moca mai știu eu ce acareturi, să se plimbe nițel și prin soare. Îi poți chema pe undeva aproape de ei, dacă ești mai milos din fire și nu vrei să facă insolație.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cu nașul-3

Am promis că povestesc ce-am pățit pe tren în Craiova. Evident tot poveste cu nașul. Continuarea de aici. Plecasem de...

Caut scaune auto pentru copii fiind obligat de lege

Am un copil mic și nu-l pot transporta cu automobilul oricum. Din 15 februarie 2016 au intrat în vigoare noile...

România, țara lui “Scapă cine poate”!

În umră cu puțină vreme Legea nr. 169/2017 permitea eliberarea unor deținuți. Care nu au așteptat mult și și-au dat...

Close