Cum am slăbit eu 3 kilograme în 7 zile

Nu prea am ținut regimuri alimentare la viața mea. Îmi era foame mâncam. Îmi era poftă? Bagă în tine. Iar acum 12 ani am început să pun pe mine. Întâi așa ușurel, apoi din ce în ce mai mult. Burtă mare, șolduri, gușă, bulane cât cuprinde. Ah, bașca țâțe. Medicum mi-a zis că ginecomastia apare ȘI de la greutate, iar țâțele și de la ginecomastie. Deci un cerc vicios.

Auzisem de la mulți oameni faza cu renunțatul la pâine. Fără pâine și grătare cât cuprinde. Plus fructe și legume. Însă nu amestecate. O masă un grătar, altă masă niște legume la wok. Și după o săptămână am observat că am slăbit 3 kilograme. În plus, mă pot apleca mai fără greutate ca să mă leg la șireturi, mă ridic fără greutate din pat sau din cadă.
Da, 3 kg e puțin. Adică cu 3 în plus sau în minus, genunchii fac același efort.

Nu m-am apucat să fac gemnastică sau sală, nu am timp de asta. Plec la 8 de acasă, ajung la 7 jumătate sau chiar 8 înapoi. Însă din primăvară, dacă voi continua să slăbesc, tot așa, puțin câte puțin, am să dau o raită și pe la sală. 10 genuflexiuni pe săptămână tot le fac. Mai multe nu mai pot face, îmi exoplodează gambele.

Și cu ocazia asta, mă pun să re-vizionez filmul Thinner. Nu se mai fac filme bune, fraților… Adică se fac, dar rar. apare unul bun la 200 de ciurucuri. Înainte erau toate de nota 7-8…


Sursă foto: istockphoto.com

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Puterea plantelor

Știm despre plante cam 50%. nu mai mult. Ca dovadă, găsim zilnic plante ascunse în junglă, care au proprietăți curative...

Depresia, ucigașul secolului

Hai să ne ocupăm puțin și despre depresie. Alături de diabet, atac de cord și cancer, face parte din bolile...

Bere pentru ziua mea!

După cum bine știați, azi e ziua mea! Așadar, vreau să beau bere. Câte beri strâng? 3, 4 sau 15?...

Close