Dă-mi 200 lei și uită-mă în mall!

Mergeam acum câteva săptămâni cu nevasta prin mall. Nu să ne luăm haine de la Dumnezeu știe ce firme, ci să vedem un film. Și cum eu, ca de obicei, încurc ora 17 cu ora 15, la 3 după amiaza eram acolo, filmul începând la ora 5 după amiază.
– Hai să ne plimbăm pe aici, decât să ne întoarcem acasă!

Mai cu câr, mai cu mâr din partea ei, căci îi trecuse chef și de plimbare și de mall și de film, am luat-o la pas să vizităm ceva magazine. Ea a văzut repede niște botine și începuse să-i placă să se uite la puzderia de perechi diferite, iar eu căutam adidași roșii. După vreo 10 minute, mă întorc la ea. Și cum nu era chip s-o deranjez, i-am zis scurt:
– Dă-mi 200 de lei și uită-mă!

S-a întors la mine foarte mirată.
– Cum să-ți dau 200 de lei și să te uit?
– Așa bine, îmi cam trebuie 200 de lei!
– Ce-ai pățit măi băiete? Ai găsit adidași roșii?
– Nu, ceva mai bun!
– Cizme pentru mine?
– Nu, nu tot universul se învârtește în jurul tău, iubi!
– Nu-ți dau nici dacă aș avea. Ce faci cu 200 lei?
– Masaj!
– Ce masaj?
– Uite colo un scaun de masaj excelent. Mă pun pe el, bag 200 lei și mă masează ăla până începe filmul!
– A, zi așa că pentru asta îți trebuie!
– Deci îmi dai?
– Ce?
– Cum ce mă? 200 lei!
– Nu, îți dau câteva la fund, ca să-și vină mințile la cap! Cum să-ți dau 200 lei pentru masaj?
– Păi simplu, am nevoie. Și cum tu nu-mi mai faci…

Atât mi-a trebuit. A făcut fata bot și-a ieșit din magazin. A luat-o către ușă, să plece acasă și alta nu. Până la urmă am îmbunat-o cu o ciocolată (am în buzunar una de rezervă pentru situații din astea “delicate“). S-a mai uitat ea prin magazine, după botine, însă fără chef. Deja la film o apucase somnul. A văzut jumătate din el cu ochii închiși.
Păi așa-mi trebuie. Să-i cer o căruță de bani pentru masaje tâmpite. Nu-i mai simplu să-mi strâng singur bani ți să-mi iau un scaun de masaj direct de la producător? Că doar prietenii de la www.masatto.ro sunt colea, la un click distanță.
Și uite așa mă scap de niște certuri inutile. Am și eu masaj, ba chiar și ea, se mai destresează și totul va fi extraordinar.
fofoliu-cu-masaj-Inada-3A-Medical-negru-camera

Cu asta am rezolvat-o eu, însă ce mă fac pe partea cu botine de iarnă pentru ea și adidași roșii pentru mine? Că deh, în prag de iarnă mă apucă dorul de șepci fitted-cap și adidași. Ce, nișște cizme roșii, ca din “Motanul Încălțat” nu există, bărbătești, măsura 43?

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.