Dacă aș fi femeie…

femeie
Cerința ar fi să mă pun în pielea unei femei. Hmm, cam greu, femeia aia ar trebui să fie ditamai namila, care să țină un kilometru de burtă în circumferință. Iar femeia, prin definiție, este o ființă gingașă, pe care trebuie să o protejezi. Evident că feministele îmi vor sări în cap, deoarece ele nu au nevoie de protecție. Așa e, cele 30 de prietene jandarm îmi dau dreptate. Protestatarii nici nu îndrăznesc să mai arunce cu pietre, de jenă și de frica femeilor.
– Nu putem să le strigăm cuvinte urâte. M-ar bate mama cu făcălețul dacă ar auzi așa ceva.
– Cum să arunci cu pietre? sunt femei. Mi-e frică. Încep să urle toate și ajung la balamuc cu sângerări nazale. Imposibil.
– Flăcăi, retragerea, mergem acasă. A, hai să ne oprim la șaormeria din colț, poate ne batem cu suporterii rapidiști!

Așadar, am o sarcină grea. Aceea de a-mi alege un fard.
Ca o scuză pot începe în a povesti cum fardurile erau folosite aât de femei cât și de către bărbați. Aceștia își dădeau cu fard negru pe la ochi, pentru a-și proteja vedera de la soarele puternic din deșert. Asta deoarece primii bărbați care au folosit fardurile au fost… sclavii egipteni. Hai să rectific, sclavii egiptenilor. Ba chiar într-o zi au făcut grevă, deoarece faraonul nu le-a împărțit farduri în acea zi. Și cum ochelarii de soare au fost descoperiți abia peste 2000 de ani, de către eschimoși, fordurile închise la culoare erau singurele protecții împotriva soarelui.
pic_inspiration1

Așadar, rimel pentru lungime și volum. Bașca faptul că e waterproof. Cui i-ar mai trebui ochelari de soare când ai gene lungi, voluminoase, iar în caz că transpiri de la căldură (ce mă enervează că berea aia rece pe care o bei la soare se transformă imediat în transpirație…), rimelul te va proteja, ca nu cumva să-ți intre transpirație în ochi. Căci apă cu sare de numește. Și știți cât e de neplăcut pentru ochi doar când îi uzi cu apă chioară.
Fac o paranteză aici. Zice-se că apa chioară este apă care nu conține decât hidrogen și oxigen. Și că acea apă este nocivă pentru organism. Dacă bei un pahar de apă lipsită de orice alt elment, mori. Asta deoarece corpul nu e învățat cu apa aia foarte pură, (la fel și cu aerul rarefiat), ci cu cea din natură, care conține fel de fel de minerale și săruri în compoziție. Și tocmai de la minerealele și sărurile alea, ne ustură ochii, la contactul cu apa!

Așadar, dacă aș fi femeie, m-ar interesa niște farduri care să-mi și facă bine. A, plus faptul că aș vâna reducerile… Psss, la E.L.F. aveți reduceri de până la 70% la produse de toate tipurile.
Ce e E.L.F.? Trebuie să vă destăinui și acest “secret“: este unul dintre cele mai complete magazine pentru Eyes, Lips, Face (ELF) de pe piața din România.
Voi fetelor, ce v-ați lua prima dată la reducere?
P.S. Ați văzut ce înseamnă un machiaj de vară făcut cu rimeluri excelente ELF?

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Gagici bete

Azi prezint gagici bete. Că-i lumea plină de fel de fel de specimene. Măcar să râdem și noi de unele...

Mai există hi5?

Cică defunctul hi5 nu ar fi chiar așa de mort. Că mă pomenesc azi cu mesaj de la el. Că...

Accesorii pentru casă de pe 3Suisses

Viaţa fiecărei familii se desfăşoară în interiorul căminului. Fiecare familie petrece cât mai mult timp acasă, unde simte nevoia de...

Close