Dacă ești bugetar, te iau corporatiștii la p…ă!

N-am văzut prostie mai mare ca asta. Cum auzi că lucrează unul la stat, că e bugetar, cum îți bagi organu-n morții lui. Că vezi, dragă Doamne, din cauza lui nu ai tu salariu mare la corporație sau patron.
Hai sictir. E o diferență între politicienii care ne conduc și bugetari. Nu iei automat salariu de miliarde dacă ești bugetar. Ne uităm la doctori și profesori, că deh, mulți au boală pe ăștia.
– Nenorociții din educație și sănătate trăiesc pe banii noștri, ca să nu ne bage-n seamă când ajungem la spital.

Dacă doctorii aveau salarii bune nu mai plecau prin alte țări, unde să profeseze pe un salariu decent. Și ca să nu vorbim doar de doctori, cât credeți că are salariu o infirmieră? În niciun caz nu sare de minimul pe economie. Și tare-aș vrea să-l văd eu pe ăla cu gura mare că face treaba unei infirmiere o lună încheiată. Să strângă cearșafurile pline de fecale. Pe 1025 lei și ăia impozabili, deci vreo 900 în mână.

Vă spun eu, nu există unul să vrea să facă munca asta. Însă, nu-i așa, e mai lesne să-i f..m în gură pe cei ce lucrează la stat, că toți banii se duc la ei, că d-aia plătim noi taxe, ca să se îmbuibe bugetarii.

Da, înțeleg ura contra mai-marilor care, pe linie de pardit, ajung în funcții de cpnducere a unui minister, întreprindere sau spital de stat. Ăia de au 6-7 mii de euro salariu pe lună, plus decontat benzină, plus vacanțe în insule exotice. Însă cam mult să bagi toți bugetarii în oala cu lichele ce au funcții înalte în stat. 

Comments

comments

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.