Dan Diaconescu, atac dur la adresa lui Măruță!

Celebrul Dan Diaconescu lansează o bombă de ultimă oră! Vizibil supărat de faptul că Măruță a reușit să stea de vorbă cu victima vasluiană și cu mama acesteia, transformându-le viața într-un circ inutil, Diaconescu a promis că-n scurt timp își va deschide o nouă televiziune, iar primii săi invitați vor fi cei șapte violatori.
– Măruță nici nu știe ce să facă pentru rating! a declarat Diaconescu, de după gratii.
diaconescu

Promit că-n scurt timp voi înființa o nouă treleviziune, numită PTV*, iar ca primi invitați la emisiune îi vom avea în platou pe cei șapte violatori din Vaslui. Tot atunci, se vor face și dezvpluiri incendiare în cazul Elodia, iar Magda Ciomac va anima petrecerea din platou, cu un dans lasciv la gratii. Să vedem atunci care va fi reacția lui Măruță. Nici cu Capatos nu vor reuși să-mi bată mie ratingul!

a declarat Diaconescu, mândru de isprăvile pe care le va pune în funcțiune.

Măruță nu s-a lăsat mai prejos și i-a trimis cadou lui Diaconescu o poză cu contul său de facebook, ce-a strâns peste 40 de milioane de like-uri, din Bangladesh și China.

*PTV – Pușcărie TV

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
V-ati gandit vreodata la modalitati prin care sa va faceti copilul sa se simta special?

Felul in care ne imbracam, chiar si la varste fragede, ne influenteaza destul de mult perceptia asupra noastra si asupra...

Mona Lisa – DECODIFICAT

După sute de ani de cercetări cu privire la Mona Lisa, cel mai scump tablou din lume, pictat de DaVinci,...

Angajări la Apple

Citisem zilele trecute o știre despre cum se fac angajări la Apple. Cică le pun niște întrebări d-astea încuietoare. La...

Close