De ce amanet Bucuresti are rezonanta de salvare

Sunt perioade nefaste din punct de vedere financiar, in care dispar lichiditatile de la prietenii sau colegii binevoitori de munca de la care puteai sa te alimentezi si tu provizoriu. In special acest fenomen are loc in apropierea sarbatorilor mari: Craciun, Paste, Ziua Indragostitilor, 8 Martie, Ziua Copilului.

Te afli in mare suferinta, sa nu ai bani, cand in jurul tau, oamenii au mainile pline de cumparaturi si de cadouri pentru cei drag! In momentele acestea dificile, in care se cheltuieste mult, amanet Bucuresti este colacul tau de salvare.

Este suficient sa cauti prin casa obiectele valoroase si prin intermediul unui dispozitiv sa ceri o cotatie a acestora. In 10 minute afli cati bani primesti pe telefonul care iti prisoseste, pe laptop sau tableta, pe bijuteriile sau fragmentele de metale pretioase, pe ceasurile de valoare sau pe masina pe care doresti sa o stii in siguranta, cat pleci in circuitul rezervat.

Dupa ce primesti raspunsul, te poti prezenta la ghiseu amanet Crangasi, sa iti ridici banii si sa iti lasi obiectele de valoare la loc sigur. Si daca iti petreci sarbatorile acasa, tot ai nevoie de bani pentru masa festiva si pentru cadouri. Poti transforma locuinta banala intr-un adevarat Eden, decorand-o fermecator. In cazul in care este in drumul tau amanet Unirii, de acolo iti ridici banii. Amanetarea este mai eficienta decat oricare alta forma de imprumut, fiindca:

– nu necesita o multime de acte si nu trebuie sa faci zeci de drumuri. Dupa ce afli de acasa conditiile amanetarii si valoarea bunurilor, nu faci decat drumul catre banii de care ai nevoie si drumul de restituire a sumei imprumutate si a comisionului zilnic infim de 0,5% alaturi de obiectele lasate amanet.

– in timp ce dobanda lunara practicata de banci poate exploda, comisionul zilnic de 0,5% practicat de casele de amanet nu se schimba.

– la amanet nu te someaza sa platesti si nu te obliga sa iti rascumperi obiectele daca nu mai ai nevoie de ele. Afacerea se stinge de la sine conform datelor stabilite in contract si nimeni nu va sti ce s-a intamplat, in timp ce banca iti poate pune poprire pe salariu si sigiliu pe bunuri.

De aceea, putem spune, fara probleme, ca amanetul are rezonanta de salvare. Rezerva-ti acum o programare la cel mai apropiat ghiseu, sa fii sigur ca te intorci acasa cu lichiditatile de care ai nevoie!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.