De ce consider că MMA-ul este o abominație?

mmaPersonal, consider că MMA-ul nu este un sport, ci o eroare regretabilă.
Discuția a pornit de la faptul că un idiot (evident, din America, mama tuturor cretinilor) comenta faptul că WWE (wrestlingul) este pentru copii idioți și singurul sport cu adevărat bărbătesc este MMA-ul.
Genul ăla care nu știe atceva decât bere, pick-up truck și să-și bată nevasta, arătându-i el ce bărbat adevărat este.

Înțeleg luptele, bătăile și toate cele. Însă când deja e unul la pământ plin de sânge, iar celălalt îi mai dă genunchi în gură, deja e peste puterea mea de înțelegere.

Văd fel de fel de proaste în primele rânduri, bucuroase nevoie mare când sunt stropite de sângele vreunul luptător. Șțiți filmele alea ale anilor 90, cu luptători underground? Care se luptau până unul murea? Exact așa e acum idioțenia asta numită MMA. Doar că amândoi trăiesc la sfârșitul meciului. Cică ăsta e sport. Serios, mi se face silă.

Una e sportul pe care nu-l înțeleg, cum ar fi baseballul, oina și cricketul, alta e o luptă sângeroasă fără niciun fel de sens.
Ce s-a întâmplat cu boxul, cu judo, cu arte marțiale, luptele? fără sânge, fără violență inutilă?

Aceste sporturi adevărate sunt prea pentru copiii?

Eu propun să avem iar gladiatori. Dacă tot poporul tâmpit (marea majoritate) vrea să vadă sânge și măseze zburând, hai să vedem și niște mațe tăiate. Să reintroducem luptele cu lei și tigri. Să i se dea unui bărbat d-ăsta adevărat, mare luptîtor de MMA o sabie și să-l bage într-o cușcă cu un leu. Sau cu 3 hiene flămânde. Să vezi atunci luptă nenică și pariuri.

Ah, stai, că avem protecția animalelor și alte idioțenii. Dar protecția bunui simț mai există? Suntem oripilați, dăm ochii peste cap și “raportăm la feisbuci” când vedem un sfârc de țâță, vezi Dragă Doamne, pornografie, însă filmulețe cu execuții și decapitări le lăsăm acolo, că e OK să existe așa ceva!

Lumea asta unde se duce? Direct în groapa de gunoi. Și ce-i culmea, că dacă-l faci pe un mare împătitmit al MMA-ului gunoi, se supără!

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.