De ce e fotbalul cel mai iubit sport?

Poți juca gratis cele mai frumoase jocuri Hepy online din categoria Jocuri cu fotbal. Colecția de jocuri cu fotbal vă propune o multitudine de provocări noi în fiecare zi. Jocurile de de acest site se adresează atât copiilor, cât și tinerilor și chiar adulților, fiind foarte antrenante și un mijloc excelent de a te relaxa. Distrează-te zi de zi cu cele mai tari jocuri online gratis! Astfel, poate vei afla de ce e fotbalul cel mai iubit sport de la noi și numai.

Divertismentul e asigurat varietatea jocurilor. Sunt diverse jocuri cu fotbal pe echipe. Astfel, există fotball tricks, campionatul de fotbal cu capul, fotbal cu animale, Campionatul de Fotbal 2010, fotbal cu Messi (argentinianul Lionel Messi e considerat de mulți cel mai bun fotbalist al lumii), lovituri la poartă 3D, Copa Toon 2014, fotbal cu cei 6 super eroi, Cupa Cartoon Network 2013, GS campionatul mondial de fotbal, patrula junglei fotbal, Campionii 4, Hell footy, legendele fotbalului 2016, lovituri libere, fotbalista Tart, soccer star etc.

fotbalDe asemenea, mai există fotbal cu lovituri de penalty și portar de Liga Campionilor. Aici e bine să vă amintiți de Helmuth Duckadam, supranumit Eroul de la Sevilla, după ce, în finala Cupei Campionilor Europeni cu FC Barcelona, a apărat toate cele patru penalty-uri executate de echipa spaniolă, iar Steaua București a câștigat singura Cupă a Campionilor Europeni din istoria fotbalului românesc, Balint și Lăcătuș transformând pentru steliști. Asta se întâmpla în anul 1986.

Acum poți juca online cele mai bune jocuri cu fotbal. Gratis! Jocurile flash au o grafică excelentă, cu suport 3D și sunet care parcă te aruncă direct pe gazon. Poți deveni virtual un mare star al fotbalului, călcând pe urmele lui Pelé, Maradona sau Hagi, într-unul dintre aceste jocuri. Te poți distra jucând fotbal online direct de pe calculatorul tău! Jocurile cu fotbal sunt foarte reușite și există jocuri 3D sau 2D. În jocurile de fotbal poti retrăi scene din meciuri de fotbal reale și, antranâdu-te, poți deveni cel mai bun fotbalist al echipei!

Dacă îți plac jocurile pe echipe, atunci nu mai căuta, deoarece această colecție are o mare varietate de jocuri de fotbal de tip campionat, fie că e vorba de campionatul mondial de fotbal sau de cel din Anglia ori Spania. Nu rata colecția de jocuri de la Cartoon network cu cel mai mare campionat de fotbal.

Joacă gratis cele mai frumoase jocuri hepy din categoria Jocuri online. Colecția jocurilor online vă propune o multitudine de provocări noi în fiecare zi. Profită de cele mai frumoase și palpitante jocuri online! Pe acest site sunt disponibile toate tipurile de jocuri online de pescuit. Indiferent dacă ești un jucător împătimit sau doar unul de ocazie, vei îndrăgi această colecție de noi jocuri.

Jocurile online vă sunt oferite pentru a vă distra și a petrece momente frumoase atunci când navigați pe internet alături de prieteni. Joacă cele mai bune joculețe noi și spor la joc! Jocurile tale preferate le găsești pe hepy.ro, poate cel mai atractiv și complet portal de jocuri online.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.