De ce Gerlinea?

Ce alegem o silueta de invidiat sau posibilitatea castigarii unei excursii pentru doua persoane pe Coasta de Azur? Grea intrebare, nu? Adica silueta este deja unul dintre punctele cetrebuiesc bifate de o femeie, dar parca vacanta ne face cu ochiul mai mult? Totusi daca ajungem pe plaja ne trebuie si o silueta de invidiat. Deci alegerea este una grea…

Asta daca nu aveti de gand sa le faceti pe amandoua tot ce aveti de facut este ca in perioada 06.07- 31.08. 2015 sa cumparati cel putin un produs Gerlinea si astfel sa intrati in cursa pentru unul din sutele de premii sau pentru minunata vacanta.

Cine sunt cei de la Gerlinea si de ce ar trebui sa apelati la produsele lor? Gerlinea este o firma cu o vechime considerabila la noi in tara care se ocupa cu distribuirea catre public a produselor care au menirea sa ajute la scaderea greutatii.

Produsele au aprobarea celor de la Siguranta Alimentelor, deci nu trebuie sa ne facem griji in privinta lor si in plus se gasesc intr-o gama cat mai variata de sortimente si deproduse. Pentru a le vedea accesati site-ul or, preturile sunt unele foarte accesibile tinand cont de cheltuielile altor produse din aceasta categorie.

In plus sunt foarte utile pentru persoanele care nu au timp sa manance normal, pauzalor de masafiind una foarte scurta, batoanele pot fi foarte usor pusein geanta si la ora mesei doar scoase si consumate.

Pentru rasfatul persoanelor cei de la Gerlinea.ro au mai adaugat doua arome cu totul si cu totul noi, vorbim aici de vanilie asortata cu alune, dar si de cafea alaturi de ciocolata neagra, astfel veti avea parte de mese cat mai diversificate cu putinta si va veti bucura si de un gust mirific.

Produsele va vor ajuta sa pierdeti kilograme intr-un mod cat mai eficient si mai sanatos.

Comments

comments

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Locul unde două oceane se unesc, dar apele nu se amestrecă

În Alaska, oceanele Pacific și Arctic se unesc. Însă, nu e o simplă unire de ape, din cauza salinității foarte...

M-am apucat de “Clanul Soprano”

Având în vedere că serialele pe care le urmăresc au luat vacanță până prin martie (sau tocmai în septembrie 2019...

DESPRE URA,DAR SI DESPRE RAUTATI!…

"Ura este nebunia inimii." - George Byron Cu ceva timp in urma am vorbit (scris) despre viata, in intreaga ei...

Close