De ce îmi doresc un Evolio X-Watch?

Despre primul smartwatch românesc am scris, cred, primul din țară. Am scris la vreo 5 minute după ce-am aflat. Nu am avut atunci suma necesară ca să-l precomand, la doar 250 lei. Și-mi pare rău, câteodată sunt niște afaceri care ți se ivesc și ori nu le bagi în seamă, ori dai cu copita, ori pur și simplu, nu ai monetarul necesar.

Și de ce aș avea eu nevoie de un Evolio X-watch?
Mi-aș dori să-l pot testa. Să am primul smartwatch românesc. L-aș folosi zilnic pentru numărul de pași, caloriile arse și bătăile inimii. L-aș folosi puțin și pentru aplicațiile care fac acest ceas “smart” – conectivitatea cu telefonul mobil. Este ideal să-l poți folosi când nu poți scoate telefonul din buzunar, când primești un apel. Nu cred să existe om care să nu fi fost măcar o dată în tr-o aglomerație în mijloacele de transport în comun și să nu poată răspunde la telefon. Efectiv nu te poți desprinde de bară, trebuie să te ții, deoarece la ce cratere avem în asfalt, faci ca mingea de ping-pong în autobuz. Sau să nu ai loc să bagi îna în proriul buzunar, să vezi cine te sună, exact când nu poți răspunde.
xwatch

Acum poți răspunde de pe ceas. Ori prin apăsarea ecranului, ori prin comandă vocală. Numai că, în caz în care nu aveți căști bluetooth, din ceas va ieși vocea celui care v-a sunat. Există oanei care vorbesc cu telefonul pus pe speaker în autobuz. Cică ei n-au nimic de ascuns. Dar nici noi nu vrem să-i auzim convorbirile, aruncate cu de-a sila în viețile noastre. Așadar, o convorbire scurtă sau celebrul “te sun eu în 5 minute” sunt binevenite.

Personal am avut de 3 ori convorbiri importance la care ori cu am putut răspunde, ori chiar am răsuns pe speaker, însă convorbirea aceea am terminat-o rapid cu formula “nu pot vorbi, vă sun eu în câteva minute“.

Pe ecranul de 1,22 inci ai lui X-watch poți primi notificări și mesaje. Vezi ce mailuri ai primite, ce sms-uri ai, cine te-a tăguit pe Facebook sau altele de acest gen. Deși telefonul în sine nu poate fi folosit pentru comunicare decât conectat la un smartphone (Evolio X-Watch poate fi conectat atât la terminalele cu Android, cât și la iPhone), există o multitudine de lucrurio utile de care te poți folosi.
Există calculator, poți asculta muzică, calendar, alarmă, ba chiar și jocuri. Iar o chestie foarte interesantă ar fi schimbarea feței acestuia. Azi vrei să fie albastru, mâine roșu, poimâine verde și tot așa. Practic, cu un smartwatch Evolio X-Watch ai avea în fiecare zi un ceas diferit la mână. Câte unul pe zi. Sau, chiar 10 pe zi!

Eu după ce l-aș purta o săptămână sau două i l-aș dărui tatălui meu. De la el am căpătat obsesia cu ceasurile. 

Articol participant la acest concurs!

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cine vrea să fie drug lord?

Cine vrea să fie un "drug lord" veritabil? Ha? Cine oare? Hai că-i simplă treaba. V-am povestit cum să faceți...

Munca e pe bani. Lenea la fel!

A trecut aproape un an de când m-am despărțit de munca de pe aeroport. Era greu câteodată, nu zic nu....

Cine vine la Balul bobocilor?

Mâine, 15 decembrie 2015, studenții facultăților de Jurnalism Chimie și de Biologie, din cadrul Universității București, se vor aduna la...

Close