De ce mi-am luat scaune de la TreeFantasy?

Tree Fantasy este mai mult decât un furnizor de mobilier. Prin funcţionalitate, design atractiv, calitate și preţuri accesibile, firma oferă soluţii optime de amenajare pentru cele mai importante zone ale casei. Fie că suntem adepții stilului minimalist sau modern, Tree Fantasy ne oferă o gamă de produse care corespund nevoilor noastre de zi cu zi, lăsând deoparte tot ce este de prisos.
E bine să nu uităm niciodată de rolul principal al scaunelor, acela de a ne odihni pe ele chiar şi atunci când lucrăm. În propriul meu cămin am un taburet mic, pe care mă aşez atunci când doresc să-mi leg şireturile, înainte de a părăsi locuința, ori pe care îmi pun plasa cu cumpărături, atunci când mă întorc. În bucătărie există o masă şi 4 scaune, pe care le foloseşte întreaga familie de mai multe ori zilnic.
În living am altă masă cu alte 4 scaune tapiţate. În camera mea de lucru există un scaun comod, iar în dormitor se găseşte un taburet pe care se așază soţia mea în fiecare dimineaţă, pentru a se machia, dar şi în fiecare noapte, pentru a se demachia.
Am şi alte scaune, care ne folosesc pentru te miri ce: două scaune de bar, un scăunel mic, fără pretenţii, pe care se urcă soţia mea pentru a ajunge la borcanele puse sus pe nişte rafturi, în cămară … Sunt sigur că, dacă aş căuta, aş mai găsi şi alte scaune prin casă, pe care le folosim în fiecare zi.
Toate acestea se găsesc în locuință. Dar mă gândesc și la faptul că am o muncă de birou, care mă ține în scaun minim 8 ore. Una peste alta, personal petrec în scaun cam jumătate din viață! Ori, ținând cont de acest lucru, a trebuit să-mi aleg cu mare atenție scaunele de care aveam nevoie și firma de la care le cumpăram. E drept, mi-ar fi plăcut să-mi aleg și scaunul pe care iau loc la biroul de la serviciu, dar n-am avut această șansă.

masa
Mese – TreeFantasy

Majoritatea scaunelor cumpărate în ultima vreme sunt achiziționate de la TreeFantasy, din mai multe motive. Pe lângă designul lor deosebit, confortul ireproșabil, utilizarea materialelor naturale, cum ar fi lemnul din fag, stejar și alte esențe, precum și structurile metalice cromate foarte rezistente și arătoase, a materialelor pentru tapiserii de bună calitate și cu gust alese, ca și, nu în ultimă instanță, prețul corect, m-a mai atras orientarea spre client a echipei acestei companii.
Înainte de a dezvolta produse, servicii sau proceduri, echipa firmei se ocupă de dorințele și necesitățile clienților. Desigur, piesele de mobilier pentru casa noastră nu sunt achiziții pe care le facem în fiecare zi. Iar alegerea produselor optime poate fi o acţiune destul de dificilă, mare consumatoare de timp şi energie.
Ei bine, echipa Tree Fantasy lucrează pentru a avea un impact cât mai pozitiv în viețile clienților săi. Aceasta este o companie inovatoare care dorește să exploateze potențialul extraordinar al tehnologiei pentru a crea experiențe binefăcătoare.
Secțiunile magazinului
Mobilier dining & living – mese dining (cu picioare din lemn și din metal), mese living (mese de cafea), vitrine dining, bufete dining, etajere & comode, scaune bar, scaune living & dining, banci, tabureți și poufuri.
Mobilier horeca – Scaune bar, scaune, mese.
Corpuri de iluminat – lampadare.
Terasă și grădină – mese și bănci.
Notați-vă datele firmei, pentru a o putea contacta cât mai rapid: SC KOFEN SRL, Satu Mare, str. Corneliu Coposu nr. 2, birou 33, email: contact@treefantasy.com.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.