De ce ne doare spatele?

Cu siguranta macar o data in viata ai avut dureri de spate. Nu stiu tu, dar eu, personal nu cunosc persoane care sa nu fi avut dureri de spate. Durerile de spate sunt foarte frecvente si ele pot avea o multime de cauze. Iata cateva dintre ele:

  • Folosesti o saltea nepotrivita

Daca ai probleme cu spatele e foarte posibil sa fie din cauza unei saltele nepotrivite. Chiar daca iti plac saltelele mai moi, e posibil ca ele sa nu-ti faca bine. La fel si daca iti plac saltelele mai tari sau cele cu o duritate medie. In cazul in care crezi ca de vina e salteaua, poate e bine sa ceri sfatul unui medic in alegerea saltelei potrivite pentru tine. Daca vrei sa cumperi o saltea de calitate, intra pe Saltele-Online.ro.

  • Ai probleme de sanatate

Problemele de sanatate pot fi o alta cauza a durerilor de spate. Durerile de spate pot ascunde boli ca: hernia de disc, osteoartrita, fibromialgia, afeciuni renale, sau alte tipuri de boli. Insa, pentru a avea aceste boli trebuie sa ai si alte simptome. Daca durerile de spate persista si simti ca nu esti in regula din punct de vedere al sanatatii, mergi urgent la medic.

  • Ai o pozitie incorecta la birou

Daca munca ta presupune statul la birou 8 ore pe zi e posibil sa ai dureri de spate. Pentru acest lucru, ceea ce trebuie sa faci este sa folosesti un scaun de calitate, un scaun care sa te ajute sa iti mentii corpul intr-o pozitie cat mai corecta. Nu ignora acest aspect, deoarece in timp urmarile pot fi destul de grave.

  • Porti tocuri

Tocurile sunt o cauza frecventa a durerilor de spate in randul femeilor. Nu toate femeile care poarta tocuri au dureri de spate, insa, multe dintre ele le au. Daca porti tocuri foarte des si te doare spatele, incearca sa le porti mai rar.

Acestea sunt doar cateva dintre cauzele care pot duce la dureri de spate. Nu le ignora si incearca sa eviti ceea ce te poate afecta. Astfel vei scapa de durerile de spate si vei avea o stare generala mult mai buna.

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Prima modificare la Logan!

Ieri și azi am reușit să fac prima modificare la Logan. La ridicarea capotei, aceasta se ridică singură de la...

Motive pentru a urma un curs formator

Cand cineva se gandeste la proiectul profesional, pe langa multe dorinte isi fac aparitia tot atat de multe indoieli! Ce...

Accident monstruos în vecini!

Fraților, s-a întâmplat un accident cumplit la mine în bloc. V-am mai povestit în câteva episoade despre vecinii mei extraordinari....

Close