De ce sa chem ursitoarele?

Orice parinte e liber sa organizeze petrecerea de botez a copilului asa cum isi doreste. Unii vor meniuri simple, altii sofisticate, unii opteaza pentru cele mai noi pachete de ursitoare, altii nu vor deloc ursitoare, unii pastreaza traditiile, altii mai putin. 

Ideea e ca orice parinte e liber sa aleaga ceea ce crede ca se potriveste cel mai bine pentru petrecerea de botez sau ceea ce isi permite.

Tot mai des in ultima perioada, la petrecerile de botez sunt chemate ursitoarele. Acestea sunt chemate la petrecere pentru a crea o atmosfera de basm si pentru a spune o poveste ce cuprinde trecutul, prezentul si viitorul noului nascut. In cadrul petrecerilor, ursitoarele ofera un spectacol inedit. Ele canta, danseaza si ureaza de bine celor prezenti.

Daca nu te-ai gandit niciodata sa optezi pentru ursitoare la petrecerea micutului tau, acum e momentul sa o faci. Cu siguranta nu iti va parea rau.

Poti opta pentru un numar diferit de ursitoare, in functie de ceea ce crezi ca e nevoie la petrecerea ta.

Alegerea firmei potrivite pentru a chema ursitoarele poate fi o alegere destul de dificila. Pe piata sunt din ce in ce mai multe firme care furnizeaza astfel de servicii. Cand alegi, gandeste-te bine. Cauta o firma care are experienta in domeniu si care stie cu adevarat sa faca spectacolul pe care ti-l doresti.

Nu opta pentru o anumita firma doar pentru ca este ieftin, deoarece ai nevoie de servicii de calitate, nu de servicii ieftine.

Cu cat alegi o firma mai buna, cu atat atmosfera va fi mai frumoasa.

Nu lasa nimic sa strice petrecerea de botez a copilului tau. 

Pregateste totul in detaliu si tine cont de invitati si de ceea ce trebuie sa faci pentru ca acestia sa se simta minunat la petrecerea de botez a micutului tau.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
ZIMBRU’ LA …SCALDAT!

Despre Parcul Natural Vânatori -Neamt am mai scris si nu odata.S-a scris si se scrie atat in presa locala cat...

PIERDERILE ROMANIEI!

Chiar astazi am primit de la unul din amicii mei, infocat internaut, un amplu si semnificativ studiu semnat Petrisor Gabriel...

Hai să îndoim telefoanele!

Săptămâna trecută a fost plină de teste de îndoit telefoanele. Totul a pornit de la faptul că un gagiu a...

Close