De ce trebuie sa tinem cont atunci cand vrem sa achizitionam paravanturi auto?

Paravanturi auto fata sau spate? Paravanturi auto fata si spate? Sa iau sau sa nu iau paravanturi auto? Iata cateva intrebari la care trebuie sa gasim raspunsuri in materialul urmator. Pentru un pasionat de masini sau pentru un utilizator constant grija pentru autoturismul lui sau pentru confortul sau in timpul mersului este o realitate.

Aceste accesorii, numite paravanturi auto, fac parte din categoria optionalelor care pot complete designul masinii tale. Fie ca vorbim despre aspectul visual sau despre cel util, vedem in continuare care sunt avantajele montarii acestui gen de accesoriu. Important de spus ca aceste paravanturi auto pot fi montate si pe geamurile din fata si pe cele din spate.

La capitolul beneficii, vorbim despre urmatoarele aspecte:
1. Un plus considerabil la capitolul zgomot si vant care bate enervant in tampla pasagerului sau a conducatorului auto. Montarea acestor accesorii numite paravanturi auto vine cu o reducere semnificativa a zgomotului din timpul mersului cu geamul deschis, acesta transformandu-se intr-un vajait continuu. In plus, asa cum spuneam si mai devreme, montarea acestori paravanturi auto ofera un confort sporit acelor posesori de masini care nu au masinile dotate cu aer conditionat si sunt obligati sa mearga cu geamurile deschise.
2. Foarte important de spus este faptul ca aceste accesorii, alese corect, pot fi parte integranta din modelul masinii, ceea ce o sa-l faca perfect ca si obiect de design.
3. Nu are niciun efect negativ asupra masinilor care au geamuri electrice, ele nefiind nicicum afectate de montarea lor.

Si, cum informatiile pe care le transmit vreau sa fie echilibrate, vorbesc in continuare si despre dezavantaje.

1. Dupa montarea paravanturilor se vor putea observa usoare zgarieturi pe geam, insa nimic iesit din comun.
2. De asemenea, in momentul in care se inchide geamul poate interveni un zgomot usor enervant, insa, de asemenea, un aspect care poate fi trecut cu vederea.

Asadar, montarea acestor paravanturi auto sunt solutia perfecta pentru un plus de confort, in special pentru posesorii masinilor care nu au aer conditionat.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Păzea că-ți sare vipera în cap!

Vorbisem mai demult despre niște superstiții. Spusesem acolo de faptul că, cei mai în vârstă au idee total nesănătoase. Anuma...

Ce ați face în situația asta?

O colegă de liceu a plecat, cu mic cu mare, în concediu. Nimic special aici. Însă, spre deosebire de majoritatea...

Vajnicii noștri conducători!

Data stelară: 19 noiembrie 2009. Extras de pe Zwargolak. Era o poantă bună: Dumnezeu şi Sfântul Petre stăteau de vorbă....

Close