De Paște

In fiecare primavara cand totul reinvie la viata, sarbatoarea sfanta a Invierii ne invata despre smerenie si despre regenerare.In acest an, cand loviturile grele ale unei realitati nedrepte i-au incovoiat pe atat de multi dintre noi, nevoia de speranta pare sa fie mai puternica si mai coplesitoare ca oricand. Si oricat de obositi sau de mahniti am fi, oricat am tot sperat intr-o viata linistita si un trai mai bun,alinarea vine, ca intotdeauna, dinspre cei dragi – sursa noastra de energie, de bucurie si de lumina!Mult asteptatele Sarbatori pascale poate ca ne vor aduce acum,ca-n totdeauna nu numai lumina,dar si speranta si linistea ce cred ca le meritam.

 

Asadar,in zilele de sarbatoare,sa petreceti ,dragi colegi de blog,colaboratori si comentatori ai celor scrise,clipe minunate alaturi de familie si de cei apropiati dumneavoastra!Sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa va aduca in suflete lumina credintei in puterea iubirii mantuitoare, intru triumful vietii si smereniei asupra mortii si pacatului!
Va doresc zile senine, liniste in suflet si puterea de a o lua de la capat.Sa fiti fericiti, sanatosi si, daca se poate, mai uniti si mai solidari unii cu ceilalti.,, Hristos a inviat!”, ,,Paste Fericit!”….

https://www.youtube.com/watch?v=UseIav_I6mU&t=51s
https://www.youtube.com/watch?v=HuK_kaCkApg

Marc Ciubotaru

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cum ar arăta lucrările de BAC ale vedetelor?

V-ați întrebat cum ar arăta lucrările de Bacalaureat ale vedetelor? Iată mai jos o listă cu 10 vedete și probabilele...

Nu sunt Simona Halep

În primul rând vreau s-o felicit pe Simona Halep pentru această performanță. Nu te descuraja, data viitoare o vei bate...

Un român a găsit ieșirea din MegaMall după 6 zile!

Deschiderea MegaMallului a însemnat pentru o droaie de gură cască un prilej de sărbătoare. Românii, cu mic, cu mare, s-au...

Close