Descoperă noul model EQA de la Mercedes-EQ, la Auto Schunn

Revoluția adusă de noile tehnologii a transformat lumea autovehiculelor, iar noile modele Mercedes uimesc prin perfomanță, design și un pachet impresionant de dotări.  

Gama de mașini electrice EQ oferă azi  iubitorilor mărcii o experiență unică, deosebită, devenind un simbol al mobilității. Denumirea aleasă de Mercedes -EQ înseamnă „Electric Intelligence“ și reprezintă implicit valorile brandului, incluzând mobilitate electrică, orientată spre client, o inteligență a viitorului, la dispoziția noastră astăzi.

Funcția Electric Intelligence te ajută să optezi cel mai bun traseu  în funcție de condițiile meteo și de carosabil și calculează opririle necesare pentru încărcarea  bateriei.

Mereu preocupat de protejarea mediului, Mercedes România se mândrește cu cele noi modele de autoturisme electrice, iar EQA este deja remarcat datorită performanțelor și designului inovator. Experiența Mercedes-EQ înseamnă o călătorie în siguranță, un design electrizant și sportiv, un stil modern de a profita de avantajele unei mașini electrice create pentru performanță. Poți testa acum acest model revoluționar, în test drive la Auto Schunn.

Despre modelul EQA

Modelul EQA face parte din familia Mercedes-EQ, făcându-se remarcat prin elementele de design specifice, radiatorul cu grilă neagră,  steluța în trei colțuri amplasată central și benzile luminoase  care pun în evidență silueta sportivă a autoturismului. Versiunea EQA 250 vine dotată cu 190 de cai putere și un cuplu de 375 Nm care accelerează de la 0 la 100 km/h în 8,9 secunde pentru o viteză maximă de 160 km/h.

 Noul SUV electric de la Mercedes îți atrage atenția prin performanțele de încărcare rapidă,  o autonomie pur electrică de 426 km parcurși (WLTP), 100 kW putere maximă de încărcare și emisii 0 de CO2 în g/km în regim mixt. Bateria cu capacitate de 66.5 kWh se poate încărca de la orice stație cu încărcare rapidă în doar 30 de minute.

Design inovator și dotări impresionante

Echiparea standard a modelului EQA aduce faruri de tip LED High Performance care au fază lungă adaptivă și un sistem de iluminare ambientală care deține nu mai puțin de 64 de culori. În rândul dotărilor standard se numără jantele de 18 inch, camera video pentru marșarier și scaunele confortabile prevăzute cu suport lombar.

Dotările suplimentare merg de la Advanced la Premium și sunt gândite pentru confort, sportivitate, performanțe de excepție.

Echiparea standard are varianta de confort sporit Progressive, care aduce iubitorilor brandului un volan din piele și scaune de calitate superioară, hayon de tip Easy Pack. Pachetul Advanced este recomandat pentru strălucirea  habitaclului dotat cu două display-uri de 10,25 inch care alcătuiesc un iluminat ambiental de excepție. Advanced Plus înseamnă sonorizare de top, încărcare wireless a smartphonului, o experiență deosebită pe plan senziorial.

Pachetul Premium include dotări cu sistemul de sunet ultraperformant Surround Burmester® și trapa culisantă de tip panoramic. Dotat cu sistem  MBUX și cele mai noi tehnologii de conectivitate,  sisteme de securitate inteligente, modelul EQA este mai mult decăt un SUV electric, este un atlet cu performațe de invidiat, așa cum îl definesc experții de la Mercedes.

Atunci când manevrezi în mod inteligent și intuitiv sistemul modelului EQA, prin intermediul ecranelor cu înaltă rezoluție, ai parte de o experiență inedită. Interfața concepută pentru smartphone-ul tău și media digitală te ajută să te bucuri de confortul exclusivist, dus la cel mai înalt nivel de performanță.

Frumusețea liniilor sportive, atractivitatea designului interior, aerul dinamic și îndrăzneț, îl fac potrivit celor care aleg o experiență unică. Inovația și confortul se împletesc într-o creație tehnologică semnată Mercedes, pentru ca tu să te bucuri de siguranță și performanță la volan. Atenția pentru detalii și noutățile de ordin tehnic individualizează modelul EQA, înscriindu-l în rândul celor mai căutate mașini electrice.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.