Despre “curva” de Raluca și acțiunile sale

Cîteva zile am ținut o pauză de internet. Adică am mai dat un share, un like pe Facebook, am mai citit un mail, dar cam atât. Pe bloguri nu am mai scris, nu am mai verificat nimic. Azi am văzut un share cu “Eu sunt Raluca, curva de pe net
Inițial, credeam că e vorba de Ramona din celebra, “Suge-o, Ramona!“, însă m-am înșelat.
– Aha, altă curvă deci, ia să vedem ce zice de ea.

Am citit textul scris de domnișoară. Interesant. De bun simț. Până la faza cu copilul și pancarda care-a făcut-o celebră. O pancardă pe care scria “Mooje PSD“. Pancarda era ținută de-o fetiță. Fetița Ralucăi. Asta nu e normal. În rest, viața ei, alegerile ei, o femeie independentă, absolut normală și căreia nu-i e rușine de gura slobodă a lumii.

Însă când îți pui copilul să poarte o pancardă politică, îți asumi și niște repercursiuni. Statul hotărăște că la vârsta de 18 ani ai drept de vot. Până atunci, orice tânăr/ă care poartă o pancardă politică este greșit, ilegal. Adică părinții pot primi o amendă zdravănă din partea statului. Indiferent de mesajul pro sau contra unui partid politic. Nu știu cum sunt legile în Suedia, unde s-a stabilit Raluca, însă nu cred că un copil fără discernământ are voie să poarte o pancardă politică. Asta se numește abuz asupra unui minor. Chit că e copilul tău. La fel cum neo-naziștii primesc amenzi deoarece își îmbracă copiii cu tricou cu svastică, așa și Raluca ar trebui să primească o amendă.

Mai departe, o Românie întreagă s-a oripilat de “curva” asta. Deh, românul așa știe el să facă. Dacă și Raluca atât a știut, să protesteze c-o pancardă politică ținută de copilul ei, atunci ar trebui să înțeleagă și faptul că românul te scoate curvă și dacă ai genunchii dezgoliți. Ai blugi rupți în genunchi? Ești o târâtură trențăroasă. Că de, o femeie la casa ei nu poate umbla cu blugii rupți, că nu costă o avere o pereche de pantaloni nerupți.

Românul dacă vede pe unul pe stradă că bea o bere (fie ea și cu lămâie), îl consideră pe ăla un bețiv notoriu. Iar poliția ar trebui să-l amendeze că bea alcool în spațiul public. Îmi aduc aminte cum traversam strada prin fața mașinii de poliție, în timp ce beam dintr-o doză de bere. Dacă mă întrebau de sănătate, le arătam că, de fapt, ăla e un suc de lămâie cu gust de bere, având 0% alcool.

În orice fel calci strâmb, românul te va judeca. Nu știi să coși un nasture la cămașă?
– Mama mă-tii de pramatie, curvo! Nu te-a învățat mă-sa să coși?

Acum și dacă vedem pe cineva cu câinele pe stradă, ne vom gândi că ăla e un degenerat, un inadaptat social, care, în mod sigur nu va strânge în punguță rahatul de la propriul câine.
– Câine îi trebuia. Nenorocitul nu poate crește un copil, dar plimbă câinii!

Observ că lumea e foarte nervoasă că Raluca vorbește despre sexul oral fără perdea.
– O târfă nenorocită!

Ia să vedem noi, oare cei care o vorbesc de rău pentru asta, de câte ori au făcut și sex oral? Că în afară de bunică-meu, n-am auzit de niciun bărbat să zică că sexul oral e nasol. Deci, dacă femeia care-i e alături îi face și-o felație, e o prostituată?
Oare Irinel din Constanța se supără dacă-i zic curvă Maricicăi, neveste-sii?

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.