Despre diversitatea sistemelor de pontaj si intrebuintarea acestora

Sistemele de pontaj se utilizeaza cu preponderenta in mediile aglomerate, cum ar fi companiile, organizatiile sau alte cladiri a caror resurse umane sunt foarte bine monitorizate cu ajutorul acestora.

Este necesara o foarte buna cunostere a paletei de sisteme oferite de catre companie, pentru a putea alege sistemul corespunzator necesitatii fiecaruia. De aceea este nevoie sa cautati cateva informatii despre ceea ce reprezinta sistemele de pontaj si care este rolul acestora.

Diverse sisteme de pontaj existente pe piata atrag tot mai mult companiile, oferindu-le o varietate de produse, de la cele mai simple, potrivite pentru cladiri mai mici, cum ar fi blocurile, pana la cele mai complexe, adaptate cladirilor de mari dimensiuni, precum cele cu zeci de etaje.
iface402

Aceasta metoda de monitorizare a personalului, cu ajutorul sistemelor de pontaj, este preferata de cei mai multi, fiind cea mai simpla si sigura modalitate prin care se poate tine evidenta resurselor umane dintr-o companie. Astfel se pot remarca intarzierile sau absentele angajatilor, precum si monitorizarea timpului pe care angajatii il petrec in afara spatiului de munca.

Spre exemplu, una din companiile la care am lucrat detinea un astfel de sistem de pontaj la intrarea in sediu si pe fiecare etaj. Acest sistem de monitorizare mentinea o foarte buna organizare a angajatilor, determininandu-i sa fie disciplinati si punctuali.

Aceste sisteme au un rol important si in vederea unei bune organizari privind la accesul auto. Controlul monitorizat al accesului auto intr-o parcare privata, spre exemplu, va impiedica accesul autovehiculelor neautorizate. Diverse sisteme de pontaj sunt puse la dispozitia clientilor atat in magazinele fizice, cat si in cele online, pentru a asigura ordinea si disciplina, facilitand munca angajatilor.

Printre acestea se numara sistemele de pontaj electronic, autentificarea cu cardul de proximitate, terminalele pentru pontaj cu functii de control acces, autentificare cu card RFID (in cazul achizitionarii de produse de pe site-ul rfidshop.ro)  autentificare cu un card si cu un cod pin.

Sistemele de pontaj pot controla accesul si antiefractia. De asemenea, cu ajutorul monitorizarii accesului, o persoana poate fi mult mai usor localizata, pe baza tranzactiei pe care a efectuat-o cel mai recent. Diversele sisteme de pontaj asigura siguranta si securitatea necesara atunci cand vine vorba de accesul in parcari, in spatii de birouri sau zone de inalta securitate.

Toate aceste sisteme sunt menite sa asigure, in primul rand, singuranta clientului si, in al doilea rand, organizarea si flexibilitatea, oferind servicii pentru solutii de securitate.

Dupa cum bine stiti, obiectele au nevoie de o protectie speciala, mai ales cand este vorba despre unul de valoare. De aceea, diferitele sisteme de pontaj vin in ajutorul celor aflati in nevoie si prezinta cele mai sigure si eficiente caracteristici necesare pentru a pastra un obiect de valoare in cea mai mare siguranta. Sistemele de pontaj cu amprenta digitala sau cu amprenta irisului se numara printre dispozitivele care ofera siguranta maxima a obiectivelor.

Fiecare companie ce activeaza in domeniul sistemelor integrate de securitate, ar trebui sa vizeze dezvoltarea software in domeniul sistemelor de identificare, control acces, pontaj electronic, ticketing, aplicatii tip smart-card. De exemplu, pe site-ul rfidshop.ro sunt expuse sisteme adaptate nevoilor clientului, cu scopul de a-i asigura acestuia protectia si de a-i indeplini trebuintele.

Asadar, sistemele de pontaj sunt complexe, iar functiile acestora s-au diversificat odata cu trecerea timpului, astfel incat oricine poate gasi pe piata sistemul corespunzator necesitatii sale.
clocking

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.