Despre interzicerea burkăi în Elveția

În Elveția, în cantonul Ticino (Tessin), un cuplu de musulmani a fost amendat deoarece femeie purta burka (văl islamic ce-i acoperă fața). Femeia trecuse la religia musulmană după căsătoria cu un franco-algerian. Cuplul a încălcat legea intrată vineri în vigoare, care stipulează că nicio femeie, indiferent de religie, nu are voie să poarte burka pe teritoriul țării. Amenda maximă pentru portul bukăi în Elveția este de 9200 de euro.

Sursa: The Telegraph

În mod normal legea aceasta este o aberație. În orice constituție este scris ca orice om, indiferent de naționalitate, sex, vârstă, orientare sexuală, politică sau religioasă este egal cu ceilalți. Așadar, dacă ești bărbat musulman heteroxesual, ai aceleași drepturi cu femeie catolică, lesbiană. Ceea ce este normal și corect în orice civilizație.

Însă, atâta vreme cât scelerații de orice religie âncearcă deturnarea întregii religii a unei țări care nu le aparține, prin foc și sabie, legea aceasta a omului cam pică. Având în vedere că musulmanii care-au năpustit Europa într-un an, de când cu intensificarea războiului din Siria, se enervează când văd o femeie blondă sau cu fustă până la genunchi, sărind s-o violeze, religia lor va fi trataă automat ca un virus de care trebuie scăpat.

Atunci când musulmanii vor putea trece fără să se enerveze, fără să violeze și fără să gândească atacuri de ucidere în masă a non-musulmanilor, atunci când vor trece pe lângă o blondă cu decolteu generos, numai atunci și religia lor va fi respectată de țara în care acești musulmani rezidează.

De-a lungul istoriei creștinismul a fost împărțit cu bunătate celor ce doreau, nu cu sabia. Apoi, ca urmare a acțiunile belicoase ale altor religii, au apărut și cruciadele. În momentul de față, vrem-nu vrem, avem de-a face c-o “semiluniadă“. Și asta, din păcate, este mult mai gravă decât orice cruciadă.
Habotnicii religioșți sunt tâmpiți. În plus, aceștia pot fi îndobitociți ușor. La BOR întobitocirea e legată de cutia milei și bani dați pentru orice la popă. La islamici e legată de 72 de virgine după moarte și cele 2 pasaje din Coran, răstălmăcite.

Așadar, ca o concluzie, legea Elveției este o tâmpenie, dar și un rău necesar. Evident, asta nu va împiedica bărbații musulmani (sau orice fel de bărbați) să se comporte ca niște gorile în călduri.
burka

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.