Diferența între p0rn0 și erotic

Cum văd că suntem deja în anul 2013 și chestia asta încă n-a fost lămurită pe deplin, mă încumet să pun capăt acestui mister de-a sodomizat mental o grămadă de curioși. Deci, să vedem, dragilor, care e diferența între p0rn0 și erotic.

Și pentru că o poză va face cât 1831 de cuvinte, acest post va fi animat. Vom avea o animație pentru copii, la final.

P0rn0 reprezintă imaginea sexului explicit. Cum un tip o coțăie pe una. Așa a fost din anii ’20, când s-a filmat primul film p0rn0.
Adică dacă avem o mătărângă sculată, e film p0rn0. Dacă e flască, nu e nimic. La fel și dacă vedem o pădurice, doar atât, fără ceva acțiune, e vax. Nici nu merită să te uiți la filmul ăla. Însă dacă arată o tipă crăcită de i se vede și colul uterin, e film p0rn0.

De la nimic trecem la filmele sexy. Unde-ți arată o țâță, o bucuță și cam atât. Adică nimic diferit de videoclipurile actuale.
În filmele astea sexy se vede cum se mimează actul sexual. Filmele sexy se vor și artistice, unde actorii fac dragoste, plini de sentimente înălțătoare.
sexy

Apoi trecem la filmele erotice. Aici îți arată ceva mai mult. Poate-poate ai șansa să vezi jumătate de secundă, nu mai mult, o labie. Bucurie nene! Aici se prezintă și sexul mai deocheat, adică nu mai e dragostea aia înălțătoare, e un sex ceva mai brutal, fără înflorituri d-alea de școlărițe, fără rățuște pe lac, fără cerul însorit, fără ciripit de păsărele.
erotic

Și-am ajuns la filmul p0rn0. Care e și ăsta pe categorii, ceva de speriat. N-am idee ce e ăla gonzo de exemplu, însă și-astea p0rn0 pot fi soft, normale sau ultra strong.

Softul e c-o tipă și-un tip, vai de ei, mai amatori așa, mai sperioși în fața camerelor, care se rușinează și de umbra lor.

Cel normal e cu actori care deja știu mersul lucrurilor și nu mai au niciun fel de inhibiție.
porno
Iar cel ultra, hardcore, e ceva de speriat. Cu 20 de gagii și-o tipă, cu x, y, z, ba chiar și ț pe acolo!
Iar filmulețul cu pricina, iată-l! (ciordit cu nesimțire de la Porcușorul Radioactiv)

Comments

comments

12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Goana după senzațional

Nu că aș fi eu mare jurnalist, însă azi am să vă vorbesc de goana asta nebună după senzațional. Văd...

Cel mai frumos film

Cel mai frumos film despre natură, animale, planeta Pământ.

Overdrive. Mașini, pistoale și Eastwood

De vineri a apărut în cinematografele din țară filmul Overdrive. Pasionații de mașini pot vedea o mulțime de mașini unicat,...

Close