DOMINATI DE PROPRIILE MINCIUNI SI DEZINFORMARI!

In disperare de cauza , atat dl.L. Dragnea, cat si d- na Carmen Dan, dar si sefii Jandarmeriei Romane recurg la fel de fel de scenarii, care mai de care mai trasnite si mai curioase, acuzand in dreapta si- n stanga pe cei ,, vinovati”, adica pe… protestatari (nicidecum: ,, protestatori ” , cum rostea , cu repetir, o cunoscuta stirista de la un post tv!)de masacrul generat, la ordin, de jandarmi, in 10 august a.c.! Președintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut aseară la Antena 3, post aservit puterii actuale, acuzații desprinse parcă din filmele de acțiune! Dumnealui a susținut că anul trecut , cam prin… Aprilie (luna ce incepe cu,, ziua mincinosilor”! Oare- i simpla coincidenta?!) ar fi fost ținta unei tentative de asasinat….„ Am avut o tentativă de a fi omorât anul trecut. Au venit patru străini, au stat la Athenee Palace, am scăpat. Au ajuns în preajma mea. Suntem într- un stat parțial paralel”(n.n.-alta trasnaie!), a spus sefu’ cel mare si tare. „ Ştiu că s- acercetat, mai departe nu ştiu. Am aflat cine îi plătise, dar nu pot spune asta. Un om foarte celebru în lume”, a mai declarat el. Firesc, o astfel de faptă gravă ar fi trebuit însă să facă obiectul unui dosar penal. Dar… „ Nu există un astfel de dosar”, au spus reprezentanții Parchetului General. Si totusi, a dua zi, Miercuri, dl. Dragnea revine, tot la Antena 3, cu… detalii! In fapt, veritabile povesti de adormit copiii, veritabile scenarii si imaginatii aiurite, rupte de realitate! Reproduc intocmai cele scrise pe site- ul Antena 3 si publicate intr- un articol postat pe platforma ,, Republica”:

„ La câteva zile după câștigarea alegerilor am început să primesc amenințări. Indiferent de la cine veneau, erau pline de violență. Au trecut încet- încet de la amenințări voalate până la amenințări directe cu moartea. Cred că erau nume false, conturi false, adrese false, cam pe tot ce aveam. Apoi au început să devină descriptive, ce voi păți eu, ce va păți familia mea. Am înțeles că era o campanie împotriva mea, dar recunosc că nu i-am dat o importanță prea mare. În partea a doua a lunii martie a început să crească această presiune. Simțeam că sunt filat, începusem să mă uit mereu în spate, am început să observ indivizi care mă priveau cu insistență, ca să fie văzuți de mine. În prima parte a lunii aprilie au devenit din ce în ce mai ostentativi. Făceau gesturi care semnifică moartea, tot felul de lucruri din astea. M- am îndoit de vreun scenariu, pentru că erau mereu persoane diferite. I- am spus Irinei și mi- a confirmat și ea suspiciunile și mi- a spus că este urmărită. Eram în plin război politic (…) Într- o seară în aprilie lucrurile au mers mai departe. Eram într- un spațiu public, erau patru indivizi îmbrăcați în haine închise la culoare. Eram într- un grup, la un restaurant. S- au oprit la câțiva metri de mine, unul a făcut un gest din ăsta, apoi s- au întors și au dispărut. La câteva zile după eram pe o străduță în zona 13 Septembrie, au încercat să mă blocheze, am reușit să trec, voiau(n. n.-,, vroiau”, asa se scrie!) să îmi deschidă ușile la mașină. Asta mi- a confirmat că au intenții serioase. M- am gândit să vorbesc cu instituții ale statului, am renunțat și am ținut aceste fapte sub tăcere până ieri. Am vorbit pentru că mie nu mi- e teamă, nici de moarte și nici de altceva (n. n.- nici chiar de puscarie?! ). Am vorbit că au fost amenințări la adresa fiului meu, a familiei mele. Ca să fie foarte clar, nu cred că Soros are vreo implicare…” Continuandu- si destainuirile avute, pana acum, doar…in amintire, presedinele P S D- ului , mai precizeaza: ,, Eu înțelesesem la un moment dat că se deschisese un dosar. Că este real sau nu, dacă informația mea era corectă, ar trebui să răspundă alte instituții. Am înțeles că s- ar fi deschis un dosar și s- ar fi clasat. Acum habar nu am dacă a fost legat de incidentele astea, pentru că eu nu am sesizat pe nimeni. Nu am reclamat pentru că nu am avut încredere. Să mai dau un detaliu. Am făcut plângere penală domnului Mircea Marian, care incita la violență. Nici până în ziua de astăzi nu am primit nimic. Atunci de ce să mai fac sesizări? Însemna să repet o altă cerere și să nu facă nimic. Nici până astăzi, la un an și jumătate, nu am primit nimic de la Parchet. Dacă un om a dat public adresa unde stau și a incitat ca oamenii să vină peste mine, iar Parchetul nu a făcut nimic, de ce să mai am încredere să mai fac o plângere? Am bănuieli cine este în spate. De atunci, scene asemănătoare nu s- au mai repetat. M- aș mira ca vreun Parchet să se autosesizeze”.

Dar tousi , cum am mai si spus, Parchetul General strică dosarul”! Ore ce sa mai crezi?! Aflu insa, tot din presa scrisa cat si de pe la numeroase televiziuni ca, nici S R I, S P P si Parchetul nu au si nici n- au avut asemenea informatii! Probabil, inexistente! Ce spun specialistii? Cei contactati de,, Adevarul” , bunaoara, considera ca declaratiile lui dl. Dragnea urmaresc de fapt ( si- n esenta) sa distraga pe cat posibil atentia oamenilor, a intregii opinii publice , de la violentele si faradelegile din acea zi de August 2018. ,, Dragnea a vrut sa scoata de pe prima pagina povestile cu jandarmii, cu Carmen Dan,cu gaze lacrimogene. Acum toata presa se ocupa de povestea asta.”, a declarat, intre multe altele, pentru ziarul sus amintit, politologul Stelian Tanase.  In ce ne priveste, si noi am mai aflat, din faptele petrecute si vazute de o lume intreaga , cat si din informatiile primite de prin intreaga mass-media , cum o institutie a statului roman, respectiv, Jandarmeria, a devenit o arma de partid!…Asa mai zic si eu,…. democratie si stat de drept! Halal!

https://www.youtube.com/watch?v=qaAe615ynHc

https://www.youtube.com/watch?v=uosSCRmjaIQ

Marc Ciubotaru

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.