Donez cărți!

Am de donat o grămadă de cărți. Acestea provin dintr-o bibliotecă pe care nu am mai păstrat-o și acum nu am unde să pun cărțile. Sunt volume diferite, de autori diferiți. Știu că sunt și unele opere ale lui Sadoveanu. Cărțile sunt vechi, de prin anii 70-80. Nu sunt rupte, nu au pagini lipsă, însă foile sunt îngălbenite de timp la unele volume. Nu știu câte cărți sunt. Nu am tarabă unde să le înșir. Am vreo 2 saci.

Aș dori să le donez cuiva care să le folosească, o bibliotecă, o casă de copii, cineva care să se bucure de ele, nu să le pună pe foc. Am diferite volume, unele cunoscute, altele mai puțin. Nu am unde să le mai țin în casă, îmi ocupă loc degeaba. Cei interesați îmi pot scrie folosind formularul de contact. Exclus vânzătorilor ambulanți!

Voi încerca pe viitor să fac și câteva fotografii cu unele volume. Nu mă deplasez de la domiciu, însă le pot trimite în țară, primitorul va trebui să suporte cheltuielile curierului.

stack of books on the dark wood background. toning. selective focus on the middle book

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Cu Spanacul prin Hunedoara

Un oraș prin care Spanacul încă n-a ajuns. Hunedoara. Hai să vedem cum îl facem pachet să-l trimitem acolo... Nu...

De ce-l admir eu pe Ioan Rus

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat următoarele: „Copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă!” Declarațiile domniei sale s-au făcut...

Cum ștergeți fișierele cu nume foarte mari?

Fișierele citibile în windows pot avea până la 250 de caractere. Ce ne facem însă cu fișierele create în mediu...

Close