Dorinte implinite

Una dintre dorintele mele era un aparat geometrie roti 3D pe care il pusesem de ceva timp pe lista de dorinte, sau mai bine zis pe lista cu necesarul pentru service. Un stand geometrie directie roti 3D.

Era un echipament intr-adevar mai greu de achizitionat din cauza costului, insa era deosebit de important in cadrul service-ului meu.

Visasem de foarte mult timp la un service, era tot ce imi doream, desi ai mei ma trimiteau la facultate si nu acceptau ideea de a lucra, de a fi mecanic insa, in adancul sufletului meu stiam ca intr-un final voi ajunge sa detin propriul meu service.

Mi-a luat ceva timp si munca bineinteles pana am ajuns sa detin un service micut insa foarte cochet dupa parerea mea si bineinteles un service unde atentia fata de masini era pe primul loc si de unde clientii plecau extrem de multumiti.

A fost foarte greu la inceput, de altfel ca orice afacere pe care o dezvolti fara a avea suficiente resurse financiare, insa dupa cativa ani am ajuns sa detin aproape orice echipament necesar unui service auto, sau cel putin orice echipament pentru ca o masina ce intra la noi sa plece ca si noua.

Echipemetele mi le-am cumparat pe parcursul timpului, deoarece la inceput am putut sa cumpar doar strictul necesar care sa ma ajute sa dau drumul la mica mea afacere, insa cu timpul imi achizitionam cate ceva in fiecare luna, sau la cateva luni depindea foarte mult de pretul produsului si bininteles si de profitul service-ului.

Imi doream foarte mult si aveam nevoie de un aparat geometrie roti 3D, deoarece unghiul de fuga al masinii este o verificare indispensabila si pe care orice service trebuie sa o poate efectua.

Asa ca azi dupa 3 ani de la deschiderea service-ului am intrat in posesia unui stand geometrie directie roti 3D si sunt extrem de multumit de realizarea mea, iar parintii mei acum sunt mandri de hotararea si de puterea de decizie a mea.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.