Două tablete noi de la Allview!

Allview, brandul autohton de smartphone-uri și tablete, a lansat azi tabletele Wi901N și Wi1001N. Aceste dispozitive sunt prevăzute cu tastatură și rulează sistemul de operare Windows 10 cu Office Mobile inclus.

Mobilitatea și flexibilitatea sunt elementele esențiale ce ne asigură confortul necesar pentru a face față ritmului de zi cu zi, din ce în ce mai alert. Cele două terminale lansate sunt destinate utilizatorilor aflați în căutarea soluțiilor inteligente, capabile să răspundă cerințelor profesionale cât și nevoii de divertisment. Așadar, vă invităm să descoperiți astfel o interfață familiară, foarte adaptabilă oricărui stil de viață sau mediu de activitate,

a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Display-urile IPS LCD de 8,9 si, respectiv 10 inch redau imagini și clipuri video în culori vii, cu o luminozitate adaptată mediului și un unghi larg de vizualizare. Interacțiunea cu touchscreen-ul se face facil, aspect care va contribui îndeosebi la îmbunătățirea performanțelor în gaming.
wi901n

Tastatura ergonomică se atașează ușor prin conectorul tip Pogo pin, tableta devenind astfel un netbook foarte util atunci când situația o impune.
Cele două tablete sunt echipate cu procesor Intel Quad Core, care se evidențiază în multitasking și în consumul redus de energie. Aceste tablete au memorie RAM de 2GB DDR3, iar memoria Flash de 32GB poate fi suplimentată cu ajutorul unui card microSD de până la 128GB.

Sistemul de operare Windows 10 cu Office Mobile inclus permite utilizatorilor accesul într-o interfață cunoscută, în care spatiul personal este delimitat de cel profesional prin diferite profiluri ușor de folosit și modificat. Mai mult, dispozitivele pot sincroniza datele cu cele din smartphone, indiferent de sistemul de operare al telefonului.

Tabletele sunt prevăzute cu câte două camere foto/ video de 2 MPX, utile atât pentru imortalizarea momentelor importante cât și pentru apeluri video.
Tabletele Wi901N și Wi1001N sunt disponibile pe bază de precomandă începând de astăzi, la prețul de 899 lei și, respectiv 999 lei. Livrarile vor începe din 15 iunie.

Mai multe detalii aici și aici.
03_Face_fata_provocarilor

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
La plajă

Da nene, cum am zis, am făcut poze și am filmat. Pozele au ieșit cum au ieșit, că telefonul face...

Operation Red Wings. USA army fail.

Am văzut alaltăieri un film. Un film care m-a ținut în priză, ceea ce credeam că nu va reuși să...

Cum să-ți încarci cartela gratis!

Să zicem că ai cartelă reîncărcabilă. Ai jdemii de minute și smsuri, mult mai bine ca la abonament. Ce faci...

Close