Dragnea președinte!

Vă dați seama unde am ajuns, dacă PSD-ul se pregătește să modifice legi încât conducătorul lor iubit, Dragnea, spurcat fie-i numele în veacul vecilor, amin! să poată deveni următorul președinte al României?

Vă dați seama cât de jos am decăzut ca nație dacă stăm cu mâinile în sân și scuipăm semințe printre dinți, dacă nu facem ceva, orice, încât să nu lăsăm să se întâmple așa ceva? Omul (care om) este condamnat de justiție. Dar nu-i de ajuns să fie condamnat definitiv ca să poată ocupa un loc în scaunul de conducător al țării.

Nu știu dacă ma există vreo nație în lumea asta în care un pulifrici să fie condamnat de justiție, iar el să poată candida la președinție. Poate prin lumea a 5-a, unde mai există un dictator, nu într-o țară membră NATO și UE, care se bate cu pumnul în piept de cât de democratică e ea.

Din păcate, am ajuns la concluzia că românia nu-și va mai reveni niciodată. Poate cu o revoluție adevărată, în care poporul să pună mâna iar “pe furci, pe topoare” și să stârpească orice politician corupt. Adică peste 99% din ei. Și când vorbesc de stârpire nu mă refer la înlăturarea dintr-o funcție care votează legi și conduce țara. Nu, mă refer ori la expulzarea acestora din țară, ori uciderea cu sânge rece. Că am fost foarte dornici să-i omorâm pe Ceaușești, chiar în ziua de Crăciun, și uite ce bine ne-a mers de atunci.

Acum cu ce-ar fi mai prejos uciderea lighioanelor ăstora în același mod? Le-aș lua pur și simplu cetățenia română. Să devină apatrizi forțat. Pentru că în cei 30-60-90 de ani cât au avut cetățenie română, n-au știut decât să fure țara, nu să facă ceva pentru prosperarea oamenilor.

Și dacă nici cu asta nu se hotărăsc să plece, că ar avea bani, la cât ne-au furat sistematic, să-și petreacă restul zilelor pe unde dracului vor domniile morților mamilor lor, atunci cu câte un glonț în cap le-am rezolva soarta. Am face așa cu 10-20 de lighioane, apoi restul ar pleca urgent, nesilite de nimeni, ca să nu apuce aceeași soartă.

Nu i-aș pune la muncă. Poate doar dacă le-aș da doar un codru de pâine și o cană de apă pe zi și ar avea fiecare de săpat în mine, de arat, de turnat ciment pe kilometrii ăia de autostradă cu care se tot laudă că-i contruiesc de 30 de ani. Poate doar atunci nu le-aș da un glonț în ceafă. Asta până devin prea slabi ca să mai poată continua.

Da, puteți să-l numiți “holocaustul politicienilor români“, sau cum vreți voi. Eu unul asta aș face. Doar atunci țara asta s-ar face bine, când nu vor mai exista hoți la conducere, ci doar în pușcării, și când românul va reînvăța să pună mâna să muncească, nu să stea cu plua-n sus și să scrolleze pe facebook.

Până atunci, rămâne, cum am stabilit: România, te iubesc. În gură.

P.S. Acest material este un pamflet, o satiră politică și trebuie tratat ca atare.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.