După 15 ani

După 15 ani m-am reîntâlnit cu colegii de liceu. Inițial ar fi trebuit să vină vreo 20-25 (câți erau băgați în discuție, câți am găsit), însă câțiva s-au rătăcit pe drum, adică n-au mai venit. Printre ei și cei 3 prieteni ai mei s-au dat loviți că una, că alta, că mai are de făcut o mânecă la flanel (asta e vorba lui Vanilla), că mai are treabă, că n-are chef sau că efectiv nu vrea. Prietenul C a dat-o p-aia cu “nu vreau“. Va apărea un post special dedicat tâmpeniei lui.

Am fost la terasa “La copaci“, după stadionul național. Unde acum sunt strânși suținătorii lui Ponta… Nu-i nimic, am lăsat plasate în locuri strategige bomboane cu șoricioaică!
Am băut 2 beri cu lămâie, deoarece Adela, gravidă în luna a 8-a nu a știut că berea cu lămâie conține și alcool. Așa că mi-a pasat-o mie.
20140919_201522
20140919_201401

Eu am fost primul care și-a comandat pizza, o chestie delicioasă, cum rar îți e dat să mânânci. A mers cu berile alea de minune. Mai mergea și-a treia bere, însă mi se făcuse cam frig și voiam să ajung acasă. Pe de-o parte voiam să mai rămân, căci se făcea mișto în draci, dar voiam și să ajung acasă. După 2 beri și un pahar de vin (merci Flori!) nu îmi era foarte bine cu capul, căci începuse să mă doară puțin. Și dacă n-am fasconal la mine, nu mă mai iei de pe jos decât cu salvarea. Și-așa, abia m-am trezit acum o oră, am dormit ca după o beție cruntă.
20140919_202318 20140919_204822

A rămas stabilit să ne mai vedem după o lună și ceva, după ce naște Adela și să-i spunem doamnei diriginte din timp, acum era prea obosită să mai iasă din casă și n-a venit cu noi la cârciumă. Să vedem după o lună două cum ieșim iar. Ar fi frumos să mai facem excursia aia la Predeal, ăștia de-am mers la clasa a-12 la final. Am făcut banchetul la Predeal, la Vila Porumbița.
Liceul cică acum e plin de drogați, ne-a spus diriga. Mare păcat. După noi nu și-a mai luat altă clasă să fie dirigintă parcă. Am fost printre ultimii care am învățat carte, zice-se.
promotia 1999

promotia 1999

promotia 1999

promotia 1999

bun-1

bun-2

bun-3

Comments

comments

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Luminile de la Brown Mountains

Parcul național Pisgah din Carolina de Nord, Statele Unite ascunde un mare mister. Anume luminile de la Brown Mountain. Acest...

Echilibrul în viața ta

Și am ajuns la nivelul 12 din SuperBlog. Echilibrul în viața ta e tema. De fapt balanța între muncă și...

Europa League: Tromso – Partizan Belgrad

Partizan Belgrad, o noua campioana a ultimilor cinci ani care traverseaza o perioada nu tocmai fasta. Adaugam la acest aspect...

Close