E ceva-n aer. LENEA!

De câteva zile mă confrunt cu un fenomen foarte ciudat. O stare de neliniște și de nechef. Nechef de nimic. Nici de mâncat, nici de băut nici de… de nimic.
Am auzit destule explicații. Astenie de primăvară, nesomn, griji, sau celebra “e ceva-n aer“.
Da, este în aer ceva. Numai oxigen cam răruț de la o vreme. apropos, câți dintre voi știați că, de fapt, oxigenul din aer este doar o pătrime din elemente? MAjoritatea gazului din aer este… azotul. Așadar, asta cu “noi expirăm oxigen” e o gogoriță. Nu expirăm oxigen, ci un amestec în care oxigenul este doar un sfert. Cel mai corect ar fi “noi expirăm azot“.

Mă rog, sunt grele astea acum, mai ales că starea nu-mi permite să despic firul în patru (de ce sunt măști cu oxigen atunci?) pe tema asta.
În aerul nostru avem acum și numitele chemtrails. Mulți acceptanți ai teoriei conspirației au zis că astea nu-s bune pentru organism. Și evident, nu sunt.
Însă mai sunt și destui care declară că aceste dâre pe care le vedem pe cer nu sunt decât ceva normal, fiind apă lăsată în urmă de avioane. Apă care se disipă și lasă urme. Numai că urmele de la contail (astea normale) sunt lăsate ÎN URMA MOTOARELOR, nu în alte locuri ca-n cazul chemtarils. De citit aici și aici.
image013

image036

image055

image076

image077

Și de urmărit filmulețul de mai jos.

Și cu toate astea, mai e ceva-n aer. LENEA. Aia ne omoară încet încet. chimicalele astea aruncate nu ne omoară direct, ci ne fac mai leneși, mai delăsători, mai fără chef.
Pe deasupra, mai e și ploaia asta, pe care, de o vreme, n-o mai suportă nimeni. Când eram mic, n-aveam nimic cu ploaia, nu mă deranja. Acum să ies în ploaie? Dar ce-s, nebun?

Și uite așa, cu chemtrails, contrails, lene, ploaie și alște bălării, nu am chef de nimic. Nici de scris. Și totuși am scris prostia asta pe care-o public… Că dă bine la SEO, că vede cititorul că te-ai muncit cât de cât să scrii o prostie, îți mai dă un like, un “da bă, și mie mi-e lene, suntem niște putori” și știi că nu ești singur, mai prinzi puteri. Altfel, dacă ăia n-au chef să-ți zică ceva pe tema asta, ori sunt mai leneși ca tine (care ai scris articolul) și nu-ți pot lăsa un comentariu cu 3 cuvinte, ori te declară nebun și guvernul e prietenul nostru, câte a făcut pentru noi, sus Iohannis și jos PSD.

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Mesaj politicii și politicienilor

Hai mă că toți facem politică, vrând sau nevrând. Eu voi transmite un mesaj politicii și politicienilor din România pe...

Mi-am luat vilă cu piscină!

Da! Vilă cu piscină. Visul fiecăruia. Eu mi-am luat. Dar pentru spanac, nu pentru mine. Am schimbat hostingul! Da, tre să dau de băut....

DE CE BUNICII NU SUFEREAU DE BOLI CRONICE?!

Probabil ca nu odata ,acum sau altadata,v-ati pus aceasta intrebare. Fie ca raspunsul l-ati afla ori ba,ati remarcat totusi ca...

Close