E-ring îți prezintă 5 sfaturi pentru a alege un inel de logodnă cu diamant

Nu a trecut prea mult timp de când alegerea unui inel de logodnă presupunea câteva întrebări simple. Ce formă să aibă diamantul – Princess sau Emerald? Aur alb sau aur galben? În ziua de azi, însă, există mult mai multe aspecte pe care trebuie să le ai în vedere pentru a reuși să găsești cel mai potrivit inel de logodnă pentru aleasa inimii tale.

E-ring – unul dintre cele mai apreciate magazine online de inele de logodnă – are o experiență vastă în conceperea și comercializarea unor astfel de bijuterii. Deviza lui este „Facem bijuterii pentru oameni”, axându-se pe design-uri care atrag admirație prin atenția la detalii și aspectul ireproșabil al bijuteriilor. Tocmai de aceea, alături de E-ring, am construit o listă de 5 sfaturi pentru această achiziție „monumentală”!

  1. Nu fugi după trenduri!

Un inel de logodnă trebuie să fie un simbol al iubirii eterne. Tocmai de aceea, trebuie să fie un simbol clasic, care să reziste pentru totdeauna, indiferent de tendințele în materie de bijuterii.

Inelul de logodnă este un simbol atemporal al iubirii, deci ar trebui să faci alegerea bazându-te mai mult pe acele aspecte care o particularizează pe logodnica ta și o fac atât de specială!

Analizează-i puțin bijuteriile actuale: îi place mai mult aurul alb sau cel galben? Poartă piese statement sau optează pentru accesorii minimaliste? Observațiile stilului actual, puse alături de sentimentele tale sigur vor pune cap la cap o alegere mult mai inspirată și mai potrivită decât orice trend!

Până la urmă, este mult mai important ca alegerea să vă reprezinte și să o surprindă prin atenția pe care ai acordat-o detaliilor!

  1. Piatra nu trebuie să fie perfectă „pe hârtie”!

Experții au în vedere „cei 4 C” (culoare, felul în care este tăiat diamantul – „cut”, claritate și carate) atunci când clasifică diamantele. Dar acesta ar trebui să fie doar unul dintre ceilalți factori pe care să îi ai în vedere atunci când faci alegerea! Nu ai nevoie de cea mai fină tăietură pentru un inel frumos! Este mai bine să analizezi diamantul după sentimentul pe care îl oferă și după armonia pe care o realizează cu restul bijuteriei.

  1. Mărimea contează doar dacă tu (sau viitoarea logodnică) e de această părere

Mărimea pietrei nu ar trebui să fie aspectul principal pe care să îl ai în vedere, decât dacă tu sau ea îi acordați foarte multă atenție. În acest caz, analizează-ți opțiunile. Poate este bine să pui mai mult accent pe mărime și mai puțin pe culoare sau calitate, dacă asta este ceea ce vă doriți.

În ultima vreme, bijuteriile au devenit mai puțin un standard și mai mult o extensie a personalității.

Tocmai de aceea este important să îi cunoști gusturile viitoarei logodnice pentru a-i oferi o bijuterie-legământ care să fie în ton cu ceea ce apreciază. Uneori poate tu pui accentul pe dimensiunea pietrei – dar sunt și alte lucruri pe care le poți avea în vedere! Poate o culoare mai frumoasă sau o claritate mai bună vor fi mai mult apreciate de viitoarea ta soție!

  1. Încearcă să creezi ceva unic – atât în ceea ce privește momentul, cât și în ceea ce privește inelul

Orice femeie dorește să se simtă specială, mai ales când vine vorba despre aspectele legate de nuntă. A devenit tot mai comun ca femeile să evite diamantele clasice și să opteze pentru ceva unic, personal și îndrăzneț. Este important ca piesa să aibă un aspect „la modă”, dar în același timp să fie atemporală – foarte „ușor” de găsit un astfel de inel, nu-i așa?

Totuși, se poate. Gândește-te la ce apreciază viitoarea ta soție și încearcă, alături de un bijutier, să găsești un design al inelului de logodnă care să o reprezinte. Poți cere și ajutorul unei prietene apropiate pentru a fi sigur că nu o dai în bară. De altfel, și E-ring te pot ajuta în acest sens, nu doar cu pricepere în arta bijuteriilor, ci și cu experiența a peste 10.000 de inele create!

  1. Nu te avânta în această aventură singur!

Cumpărarea inelului de logodnă poate fi o sarcină descurajantă – tocmai de aceea nu strică să ceri ajutorul prietenilor comuni! Întreabă-i pe cei care au trecut prin această experiență deja ce recomandări au în privința alegerii bijuteriilor.

Eventual, cheamă pe cineva care vă cunoaște pe amândoi și ale cărui gusturi estetice le apreciați . De cele mai multe ori, aș îndrăzni să spun chiar 9 din 10, femeile au în minte ceea ce-și doresc și este foarte posibil să fi transmis informația și prietenelor (sau să-i fi dat un pin pe Pinterest). Nu strică să te folosești de aceste informații pentru a lua cea mai bună decizie! 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Ce-ai face dacă ai mai avea un an de trăit?

De ceva vreme m-am apucat să ascult hardcore. Știam eu de ani buni de Angerfist, însă acum mi-am făcut un...

Ce-mi iau eu de pe miniPRIX?

Hai să fac un wishlist cu produsele pe care vreau să mi le iau de pe miniPRIX.ro cu ocazia campaniei...

Cipru. A doua zi

Distractie. Soare cat cuprinde, mult mai cald ca la noi. Palmieri si peisaje superbe. Basca gagici. Revin...

Close