Educatia cu tricouri

Ce-ar fi sa apari in fata unui hot de buzunare care profita de aglomeratia din mijloacele de transport in comun cu un tricou pe care scrie: “Nu fura! Guvernul uraste concurenta!

Probabil ca va avea mustrari de constiinta si va pune usor portofelul plin la loc si telefonul, apoi va fi chinuit de un gand:”De unde ma conoaste asta pe mine? Si de unde stie el cu ce ma ocup eu?” Cu un astfel de mesaj este posibil sa aduci un infractor pe calea cea buna, in special daca-i uraste pe cei aflati la putere. Din ziua in care a citit recomandarea din pieptul tau, este posibil sa se sperie asa de tare ca-i cunosti trecutul, incat a doua zi se va ocupa de munca cinstita!

Acestea sunt tricouri cu mesaje forme atipice de educatie si de corectare a greselilor umane.

Ce-ar fi ca ea, cand tu vii la miezul noptii de la terasa din oras si ii spui ca esti obosit din cauza sedintei interminabile, sa poarte tricoul cu un mesaj explicit pentru tine:”Stiu ca minti, dar continua!” Cinci cuvinte bine alese si rostite la timp, fac mai mult decat 1000 de reprosuri.

Te poti imbarbata singur purtand zilnic tricoul care-ti declara:”Nu imbatranesc. Imi creste valoarea!

Un model de resemantizare a unui fragment initial de fraza cu tenta usor vulgara, intr-un mesaj cu umor consistent este lectia de comunicare oferita de Tricouri tari.ro:”Sunt bun in pat. Dorm toata ziua!”

Acest tip de mesaj ne invata sa ne ascultam interlocutorii pana la capat si sa nu ne grabim cu etichetarile de la jumatatea frazei.

Increderea fiecaruia este dupa posibilitati si buget, asa ca:”Toti avem nevoie sa credem in ceva. Eu cred ca o sa mai beau o bere.

Educatia prin mesajele de pe tricouri da roade fiindca este insotita de umor bun, iar produsele sunt de cea mai buna calitate.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
FUFOrial lubeniţă

Olteanul din mine lubeniţă îi va spune întotdeauna. Moldoveanul îi zice harbuz. Restul românilor îi zice acestui fruct demenţial, mai...

Cea mai ieftină casă!

Cu toții ne-am dorit o casă frumoasă. Mare, cu jdemii de etaje, cu piscină, cu cățel, cu purcel, cu grădină,...

Mult smog, multă poluare

De ceva vreme am observat că în orașe nu se mai văd stelele. Abia se disting câteva, de le numeri...

Close