Efectele poluării în câteva secunde năucitoare

Acum câțiva ani, poliția chineză a făcut o reclamă de vreo 20 de secunde, care a îngrozit o lume întreagă. Accidente oribile, soldate cu morți, apoi la final puneau textul asemănător cu “Viața are prioritate, conduceți cu grijă“. Tot tărăboiul de-a urmat apoi în mass-media a dus înlăturarea acelui clip din pauzele de publicitate televizate. Însă urmările se văd și azi. Adică accidente mai puține pe străzile deja supra-aglomerate ale chinezilor.

Acum, un filmuleț uruguayan mi-a atras atenția. E atât de simplu, dar în același timp simți cum îți dă o palmă morală, mai ales dacă ți-a mai scăpat pe jos vreun ambajaj pe care nu l-ai ridicat din lene. Filmulețul este acesta:

Unele animale nu se pot proteja singure. Nu neapărat că-s tâmpite (“ce, nu vede proasta că e plastic, de ce îl bagă în gură“), însă, în apă, punga seamănă izbitor de bine cu o meduză, hrana preferată a țestoaselor. Drept dovadă, de câte ori v-ați uitat atenți la ceva în apa mării neștiind exact ce e până nu ați pus mâna pe el?

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Motive pentru care merita sa iti instalezi si tu un carlig remorcare Peugeot

Nu toata lumea alege sa isi monteze carlige auto Peugeot deoarece considera ca nu va veni niciodata ocazia de a...

Decorațiile de Crăciun n-au arătat vreodată mai bine…

După paranghelia cu păpușile Barbie, ajutoarele lui Moș Crăciun s-au reapucat de treabă. Atât de bine, încât puteți vedea mai...

PREVIZIUNI: LUCRURI UTILE DAR CARE, CU TIMPUL, VOR DISPAREA!

Cand si cum, este deocamdata greu de spus cu exactitate. Se fac insa unele previzuni care, apreciaza specialistii, vor deveni...

Close