El Masturbator, pe marile ecrane

Azi începe pe marile ecrane Delivery man, povestea lui Starbuck, numit și El Masturbator.
Un gagiu, cu datorii la diverși indivizi, neglijent, aiurit și consumator de marijuana, primește vizita unui avocat. Acesta reprezenta firma X-ulescu, o clinică de fertilitate.
Gagiul donase spermă în trecut la acea clinică. Donase de vreo 693 de ori așa… Un mizilic!

Iar avocatul îi spune că acesta are 533 de urmași biologici. Pentru că acea clinică de fertilitate a folosit numai materialul seminal de la el, datorită calității excelente.
Na belea. Să vină unul să-ți comunice că ai 533 de copii! Și din ăia 533, vreo 140 vor să-l cunoască, dându-l în judecată, ca să-i afle identitatea. Cum ai reacționa la chestia asta?
DELIVERY MAN
Vorbește cu un bun prieten, avocat. Sau fost viitor avocat. Chestie alambicată și-acolo. Și începe nebunia. Replici de ar râde și un surdo mut.
– Cum ai 533 de copii? Mie de ce nu mi-ai zis?
– Îți zic acum, abia am aflat!
– De ce nu mi-ai zis din timp?
– De când naibii să-ți zic?
– Trebuia să fi dat un telefon. Așa fac prietenii după ce fac sex!
– Bine, data viitoare când o s-o ciocănesc la vârf îți dau un telefon. Vei fi primul care află!

Nu știu cine face traducerile la film, însă are tot respectul meu și-al oamenilor din sală. Putea să traducă “după masturbare”. Nu, ciocănitul la vârf, lustruirea sabiei și încă vreo 2 exprimări.

Așa că donatorul nostru, David Wozniak, se apucă să-i caute el pe cei 140 de copii care doreau să-l cunoască. Reușește să-și schimbe viața, ajutându-i rând pe rând pe unii dintre copiii săi. Totul făcând-o ca fiind un bun samaritean, nespunându-le că este tată lor.

Între timp, iubita lui îl părăsește, spunându-i că este însărcinată. Nimeni din familia lui nu știa că el este Starbuck.

După ce-și mai face ordine în viață, văzând că poate fi și tată adevărat, fiind alături de copiii săi (doar îi urmărea dim umbră zi de zi), îi spune iubitei că el este Starbuck și este tatăl natural al 533 de copii. Nu vă spun reacția femeii!

Tatăl lui este bruscat de-o mână de răufăcători, cărora David le datora o sumă mare de bani. Stă de vorbă cu acesta și-i spune că el are 533 de copii.
– Tu ești El Mastrurbator, despre care se scrie în ziare?
– Nu le spune fraților tăi… ei n-au puterea mentală de-a pricepe lucrul ăsta…

O comedie bună, care are și unele pasaje dramatice. Un film pe care n-ar trebui să-l ratați. Începe de azi în cinematografe, grație Mediapro Distribution, cărora le mulțumesc pentru invitație.

Comments

comments

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Aplicatia de parenting

Avem aplicatii pentru fel de fel de chestii. De intalniri, de minat criptomonede (sanchi, aia e un scam ordinar), de...

Ţugulea 2.0

Reeditare din 9 decembrie 2009 de la Ţugulea 1.0 Ei, dracii spanacului, pe vremuri îndepărtate, pe cînd era Aliescu împărat...

De sarbatori impresioneaza invitatii cu suporturile pentru sticle de vin din metal

Mai e foarte putin si vom putea sta din nou la masa de sarbatoare alaturi de cei dragi, gustand din...

Close