Elephone vine puternic din urmă

Compania chineză Elephone și-a făcut un nume în domeniul telefoanelor inteligente când a scos pe piață Elephone P7000, dispozitiv cu ecran Full HD de 5,5 inci, 3 GB RAM și 16 GB memorie internă, fiind susținut de un procesor octacore de 1,7 Ghz.
Cele două camere de 13 și 5 mpx, cititor de amprentă și bateria de 3200 mAh au făcut din acest dispozitiv un candidat serios în ochii potențialilor clienți, fiind scos pe piață la doar 210 dolari.

Nu după mult timp, Elephone a scos P8000, foarte asemănător cu predecesorul P700. Procesorul a scăzut la 1,3 ghz, în schimb bateria a sărit la 4165 mAh.
O comparație între cele două terminale puteți urmări mai jos:

Însă compania chineză nu se oprește aici. Deja s-a anunțat P9000, primul telefon deca-core. Acesta va avea procesor MediaTek Helio X20 (MT6797), care va propune două nuclee Cortex-A72 de 2,5 GHz, patru Cortex-A53 la 2 GHz și patru Cortex-A53 de 1,4 GHz, iar procesorul grafic va fi Mali-T800.

Acesta va avea un display Full HD (1080p) de 5,5 inci, 4 GB RAM, 32 GB memorie internă, cameră frontală de 8 mpx și cameră principală de 20.7 mpx. Bateria va fi de 3100 mAh. Dispozitivul va fi dual sim activ. Prețul la care va apărea pe piața chineză va fi de 500 de dolari. Data apariției acestuia se vehiculează a fi 20 octombrie.

Rămâne de văzut dacă până atunci nu vor apărea alte terminale deca-core. Mă aștept la vreo figură făcută de Meizu sau chiar, cine știe, Samsung.
elephone-e9000-renders

Comments

comments

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Big city nights

Cele mai frumoase fotografii realizate orașelor, noaptea. Păcat că la noi nu se fac asemenea opere de artă... Și nu...

Crăciunițe sexy

Într-un mail vechi, să fi avut el săracul vreo 2 ani, am dat de-o colecție superbă de Crăciunițe sexy. Și...

STIUTE SI MAI PUTIN STIUTE DESPRE REPUBLICA BANATEANA!

Este un subiect, cred eu, mai putin cunoscut mai ales de generatiile tinere (si nu numai). As putea spune chiar ca...

Close