Era OK si la 60!

Ieri a fost zi de spectacol. Razvan Vasilescu a sustinut show-ul de stand-up numit “Era OK si la 60“, la sala Gloria (fostul Cinema Gloria). Era aproape de mine, iar “Capitanul Burcea” nu putea fi ratat.

Show-ul a fost frumos, comic, dar si trist. Obisnuit cu stand-up-ul plin de matarangi si alte organe de reproducere, unora li s-a parut a fi slabut. Mie nu. Sincer, ma asteptam la un show ceva mai incisiv, mai cu injuraturi, mai cu sclipici. Dar nu a fost sa fie. Nu-i nimic, sunt sigur ca urmatorul spectacol va fi mai pe placul meu. Trist deoarece actorul, ajuns la 64 de ani, a vorbit despre problemele pe care le intampinam odata cu inaintarea in varsta. Si cam jumatate din aceste probleme deja le resimtim si noi, cei inca in plaja de 30-40 de ani.

Spectacolul a strans mai multi oameni decat ma asteptam. Iar domnul Vasilescu a fost rechemat la “rampa” in 3 seturi de aplauze. Am apucat sa fac 2 poze asa, “pe sestache“, insa nu cred ca vor supara pe nimeni.

Cu ocazia asta declar ca acesta a fost primul show de stand-up integral la care am fost prezent (in afara de “Razi ca prostu’” unde am facut parte din public de vreo 2-3 ori.)

Cu ocazia asta am vazut si eu cum arata acum sala Gloria. Un loc frumos amenajat inauntru, insa mi se pare a fi doar de fatada. Parca e la fel ca inainte, doar ca a disparut proiectorul de filme (extrem de vechi de defect), precum si panza de cinema. Insa cred ca se poate pune la nevoie si u panza de cinema, unde sa se proiecteze si filme. Ar fi extraordinar sa revina “cinema Gloria“, pe langa sala de spectacole in care este acum transformata.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Ieși la tablă! Nu pot, că-s legat cu cătușe…

Acum vă povestesc o drăcie (una din multele) pe care le făceam în liceu. Zic asta deoarece nu era zi...

CE ESTE PRIETENIA?….

  „ Prietenia nu poate fi dusă mai departe dacă nu suntem în stare să trecem peste mici greşeli.” —...

Nu, nu există “mulci” în limba română!

Mulci? Nu fulgi, nu mulgi, nu muci, nu munci. MULCI! A, nu știți ce e acela un mulc? Mulcul este...

Close