Este strip-teasul infidelitate sau prostituție?


M-am trezi azi cu această dilemă pe cap. Strip-teasul este considerat infidelitate sau prostituție?

Mentalitatea ne zice că orice femeie care se dezbracă pentru bani, în privirile unor necunoscuți este considerată “curvă“. Dar chiar așa să fie? Parcă era vorba de sex pe bani, nu de goliciune. Și evident, aici urmează în mintea fiecăruia: “Dacă îi dai bani, să vezi ce sex sălbatic face“.

Hai să luam cazul de mai sus. Femeia iese din duș cu un prosop pe ea și răspunde la ușă. În mod normal chestia asta nu prea se face. Adică eu nu aș răspunde la ușă în chiloți, nu m-aș duce să duc gunoiul fără un tricou pe mine. Dar, de dragul discuției să trecem peste acest detaliu. era femeia la mare, unde oricum mai toți sunt dezbrăcați cam 90% dn corp și timp. Ăla care-a sunat, prieten de familie, îi zice că-i oferă 200 de dolari ca s-o vadă goală. Femeia acceptă. Nu din prima, însă acceptă fără să facă scandal.

Cum interpretați asta? E femeia “curvă” sau nu? Îi e infidelă soțului/ prietenului? Nu erau pe plajă la nudiști. ci în holul blocului/ hotelului. Pentru mine personal femeia e mai “de moravuri ușoare“. Adică genul de pasăre de noapte, care zboară din floare-n floare cu ușurință.

Să continuăm discuția și să vedem dacă află bărba-su de asta. Gagiul care i-a cerut femeii să se dezbrace o poate scălda simplu, astfel încât să nu piardă prietenia cu soțul/ prietenul ei.
– Am vrut să văd ce face bă, uite, nu-i de tine gagica, se dezbracă pentru bani.

Deși, dacă-i ceri prietenei/ soției unui prieten să se dezbrace pentru bani, nu-i ești ăluia deloc prieten.

Femeia, în schimb, nu are cum să se scuze. Nu poate să zică “Uite mă, prostule, ce profitor e bunul tău prieten pe care-l împrumuți cu bani“, deoarece s-a dezbrăcat. Și nu era polițistă de la Moravuri, sub acoperire. Așadar, cam orice scuză ar inventa, e degeaba.

Întrebarea rămâne și pentru strip-tease în cluburile de noapte, cât și pentru video-chat. Fetele/ femeile acestea cum sunt? Mentalitatea noastră, uneori învechită le cataloghează automat ca “centuriste“. Dar ele nu fac sex cu altcineva pentru bani. Doar se dezbracă (da, senzual), pentru a primi bani. Nu se încurcă cu vreun client. La fel și fetele de la video chat. Nu fac sex cu vreun străin, folosesc diferite jucării sexuale. În văzut a câtorva mii de “mastrurbaționiști” de prin alte țări.

Să zicem că totul e OK, fetele nu fac nimic greșit. Dar dacă ar fi fetele/ soțiile/ prietenele voastre? S-ar schimba cu ceva lucrurile sau ați rămâne la ideea că “e o muncă cinstită, ca oricare alta“?

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Soția prietenului tău e o scorpie. Cum deschizi subiectul?

Iată un subiect pe care puțini s-ar încumeta să-l dezbată. Ce-ai face dacă soția unui prieten se comportă execrabil cu...

O POVESTE ACTUALA!

Iată ca in randurile care urmeaza veti afla povestea unui avocat, care având 12 copii, nu-și putea găsi totusi o...

GRIJA DE VACANTA!

Motto: "În această lume slută Un strop de umor ajută!" - Ion Pribeagu Da, asa-i, mai ales ca in repetatele si...

Close