Esti din Craiova si ai nevoie de un service auto profesional? Vino la Wolcar!

Cateodata o masina second hand se dovedeste a fi mai degraba un sac fara fund, fiindca tot trebuie sa bagi bani in ea. Iti dai intalnire cu mecanicul mai ceva decat cu fetele de pe Tinder. Asta e, o suporti asa cum e ca inca nu-ti permiti sa-ti cumperi una noua. Daca esti din Craiova si intampini vreodata probleme, chiar si daca ramai undeva pe marginea drumului, poti apela cu incredere la serviciile celor de la Wolcar.

Service auto si piese de schimb

Wolcar dispune de o flota auto impresionanta, principalul lor obiectiv fiind dezmembrarea auto. Aici regasesti piese si subansamble auto de la numeroase branduri importante precum Audi, BMW, Ford, Mercedes, Seat, Skoda, VW sau Porsche. Poti comanda online piesele necesare sau poti veni direct la sediu daca esti din Craiova. Wolcar dispune de tehnologie si oameni specializati ce permit repararea simultana a mai multor masini.

Service-ul lor este specializat in reparatii electrice si mecanice pentru autoturisme europene. Tot aici regasesti si servicii pentru problemele estetice ale masinilor, ocupandu-se cu vopsirea si indreptarea caroseriilor. Acestia lucreaza cu echipamente de ultima generatie, service-ul respecta unele dintre cele mai inalte standarde ale calitatii si sigurantei, iar echipa are o experienta vasta in domeniu, precum si pasiune pentru masini, oferindu-ti incredere ca te poti baza pe ei.

Ce servicii regasesti la sediul Wolcar

Pentru orice problema ai intampina la autovehiculul tau, acestia se vor stradui sa o rezolve indiferent de complexitatea ei. Se poate face diagnoza computerizata cu testere de reprezentanta a marcilor sus specificate sau cu teste Bosch pentru alte marci. Poate fi diagnosticat sistemul electric, testat sistemul de franare si pot fi verificate suspensiile si celelalte articulatii ale masinii.

Masina poate fi echilibrata dinamic sau chiar poate fi adusa la puterea ei reala prin serviciul de chiptuning. Echipa Wolcar se ocupa chiar si de reparatii majore ale motorului, ofera consultanta clientilor pentru a alege piesele in mod profesional pe baza seriei caroseriei si sta la dispozitia clientilor chiar si cu tractari auto daca intampina vreodata probleme in trafic.

Piesele lor vin cu garantie timp de 3 luni, sunt testate pe bancul de proba si se primeste factura atat pentru piesele noi, cat si pentru cele second-hand. Pentru cei ce comanda online, livrarea se va face in 1-2 zile lucratoare.

Intra pe www.vw-dezmembrari.ro sa afli mai multe.

Contact:

Tehnic

076.8912.489

Email: wolcar@yahoo.ro

 

Comments

comments

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cum resuscitezi un oraș aproape mort?

Tema de azi e una de interes general, cam pentru orice român. Anume, cum resuscitezi un oraș aproape mort? Vorbesc...

Riding shotgun

Ați văzut cu toții prin filme când, la urcarea într-o mașină, cei ce voiau să se suie în față, lângă...

Fericirea stă în lucrurile mărunte

Ce te face pe tine fericit/ă? Cu o astfel de întrebare reușești de multe ori să blochezi pe moment un om....

Close