Ești porc? Mori în cocină!

Nu-mi imaginam să existe atâția oameni cu un caracter îndoielnic, mai ceva ca-n crâșmele de categoria a III-a. Și-n niciun caz nu credeam să găsesc asemenea sub-oameni care să comenteze pe bloguri. Însă, după cum viața bate filmul, m-am înșelat. E plin de porci murdari în mediul on-line. Atât de murdari încât le-a ajuns jegul până peste rât și trebuie într-un fel să încerce să mânjească și pe altul, ca nu cumva să se încece în propria mizerie.

Îmi cer scuze tuturor porcinelor animale din lume, vorbesc aici despre sub-oamenii menționați mai sus.
porc

Și fără să vreau ajung la treaba aia cu “rasa ariană“. fără a mă considera vreun sfânt ori vreun descendent direct al lui Zamolxis, Iisus, Burebista sau Mihai viteazul, îmi dau seama că și-n cele mai proaste zi ale existenței mele, când am reușit să enervez un bloc întreg, tot am fost cu mult peste porcii plini de jeg ce se apucă să comenteze aiurea, să se bage în seamă.

De ce? Nu mă întrebați, la asta nu știu să vă răspund. N-or fi fost luați în seamă în cele 4 clase primare, și alea trecute cu greu, cu bani și buchete de flori date, ca măcar să știe să socotească odrasla până la numere cu 2 cifre. Probabil că nu i-au iubit părinții, ori au crescut într-un mediu dificl, cu tatăl în pârnaie c-a dat unui coleg de băutură cu sticla în cap și maică-sa la colț de stradă. cine știe, există fel de fel de cazuri sociale.
Și nu dansez pentru tine, porcule. Nu știu să dansez. Îți pot da un sfat:
Decât să înjuri ca prostul că nu-ți convine una sau alta, încearcă să faci o observație constructivă. cine știe, poate chiar interlocutorul nu te va mai băga la origini pentru că ești un dobitoc, ci poate va lua aminte la spusele tale.
Însă e greu. “Țăranul de București e cel mai prost animal“. Nici marș nu-mi vine să-ți spun. Deja ți-am alocat prea mult timp. Nu exiști, ești deocamdată o nulitate.

Comments

comments

11 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.