Europa va deveni califat?

Am auzit, nu de puţine ori, că Europa, dacă o va ţine în ritmul ăsta tâmpit de negare a realităţii, va deveni califat în maxim 100 de ani.
O premoniţie sumbră, pe care mai niciun om normal la cap nu şi-ar dori-o realitate. Unii sunt de părere că asta nu se va întâmpla niciodată, că europenii vor face front comun şi nu vor accepta aşa ceva.
Alţii declară sus și tare că ne vor salva ba ruşii, ba americanii, ba Iisus Hristos. Pe americani i-au mai aşteptat bunicii în 1945 să vină şi n-au venit. Ne-au lăsat pe mâna ruşilor. Şi ne-a ajuns comunism cu lopata în galerii insalubre. Iar Iisus, parcă am început să nu mai credem în prieteni imaginari, nu? Că doar ne-am deşteptat şi noi, suntem atât de inteligenţi încât… ne cotropesc hoardele de musulmani şi noi ne vedem liniştiţi de corectitudinea politică și de “Ce-a mai scos Salam“. De parcă a făcut ceva pentru noi politica sau corectitudinea asta. Un termen inventat de un tâmpit, care să arate că toţi oamenii sunt egali şi au drepturi.

Rahatul ăsta (veţi vedea de ce zic asta – că e un rahat) se zice c-ar fi fost spusă de Philip Mazzei, unul dintre Părinții fondatori ai Statelor Unite ale Americii. De atunci, cam în toate constituțiile s-a băgat treaba asta cu egalitatea oamenilor. Desigur, un gest frumos, însă total neadevărat. Și fără să vreau, îl parafrazez pe Sorin Ovidiu Vântu: “Toți oamenii sunht egali. Nu e adevărat, e o prostie. Unul se naște mai deștept, altul mai prost“. Tocmai de aia consider că e un rahat.

De exemplu, să luăm o chestie care mi-a fost povestită de o cunoscută scriitoare.

Știi de ce Hitler i-a considerat pe evrei inferiori? Deoarece în anii 30-40, evreii din România erau lățoși, nespălați (cum sunt acum țiganii) și plini de ei, deoarece se credeau poporul sfânt și erau “frați” cu marii bancheri ai lumii.

Și hai s-o lăum logic. Tu, cititorule, indiferent de pătura socială în care te afli, îl consideri pe un cerșetor trențăros și nespălat fratele tău? Te duci să-l iei acasă, să-i oferi o baie, de mâncare, niște haine, un job, de ce nu? Nici măcar 1 din 1000 de oameni n-ar face asta. Cei mai mulți dintre noi trecem strâmbând din nas pe lângă acel om. Da, este om, însă nu-l vom socoti NICIODATĂ EGALUL NOSTRU.

Ne place să declarăm sus și tare că suntem de acord cu aceste reguli, însă când se ivește ocazia să îi tratăm pe ceilalți ca frații, nu vom face asta.

Și uite așa, ajungem în zilele noastre. Când, conform constituțiilor statului și Declarațiilor Universale a Drepturilor Omului, chiar la Articolul 1, avem scris:

Toate fiintele umane se nasc libere si egale in demnitate si in drepturi. Ele inzestrate cu ratiune si constiinta si trebuie sa se comporte unii fata de altele in spiritul fraternitatii.

Deci, oamenii sunt egali și trebuie să ne avem ca frații unii cu altul. În mod sigur nu s-au gândit la Cain și la Abel, nu?

Noi degeaba încercăm să-i tratăm pe musulmani ca frații (da, generalizez aici “musulmani“), când acești au DECLARAT ÎN MASS MEDIA că ei nu cred în Drepturile Omului, în constituția țării sau în alte prostii pentru noi, europeni civilizați.
De ce am generalizat aici musulmanii? Pentru că, în aceste vremuri întunecate, CONTEAZĂ MINORITATEA EXTREMISTĂ. Majoritatea covărșitoare nu contează. Dar de ce s-o spun eu? S-o zică Brigitte Gabriel.

Să luăm corectitudinea politică și s-o aruncăm la gunoi, unde-i e locul.

Desigur, asta nu mă face să mă feresc de arabi pe stradă, ca nu cumva vreunul să-mi taie gâtul urlând “Allahu Akbar“. Însă, din păcate, treaba asta se va întâmpla și-n România. Să văd atunci cum vor reacționa românii. La fel ca nemții de-i așteptau “cu ursuleți de pluș și flori în gări“, la fel ca francezii cu “Je suis Charlie“, “Je suis Paris” și alte tâmpenii non-combatante?
koln
Franța este într-un colaps total în momentul de față. Anglia nu e departe nici ea. Turcia, care până mai ieri era membră Nato, țară frumoasă, democrată, ne puteam baza pe ea, este în prag de război civil. Unde președintele a emis ordin de arestare pentru o pensionară care îl lua în derâdere pe Facebook. Sursa.

În timp ce musulmanii se infilrează (vorba vine “infiltrare“, căci vin chiar spunând ce au de gând să ne facă) în Europa, noi stăm și-i privim neputincioși, cu “corectitudinea poolitică” în brațe.

Îmi pare rău, nu sunt extremist de dreapta, însă treaba asta trebuia spusă. Ziceți-mi “alarmist“, dar veți vedea pe parcurs că am dreptate. Nu-i urăsc pe musulmani, îmi cumpăr șaorma de la la șaormeriile lor, dar idioțenia cu corectitudinea politică trebuie să înceteze. Cu cât mai repde, cu atât mai bine. Treaba e simplă: mă respecți pe mine, crezurile și religia mea și vei fi la rândul tău respectat. Nu vreau să ajungem ca Franța, speriată de orice. Sau ca Germania, de unde a pornit prostia cu adăpostirea sirienilor fugiți din calea războiului.
merkel

Eu sunt de părere că dacă noi nu ne ajutăm singuri, vom ajunge sclavi în propria țară. Biserici? Dărâmate sau transformate în moschei. Femeia cu părul descoperit? În casă poate, și acolo cu draperiile trase. Nu vreau să ajung să nu pot ieși cu nevasta de mână, că “nenorocita aia trebuie să meargă în urma bărbatului la 10 pași, după cum scrie în Coran.
Cu mare părere de rău pentru religia și convingerile acestora, dacă acele obiceiuri din epoca de piatră se vor aplicate (cu forța) peste ce-am fost eu învățat până în prezent că e bine și legal, prevăd că vor ieși ceva scântei puternice. Și din partea mea și din partea celorlalți români aflați într-o letargie puternică încă din 1945. Letargie care aproape a ajuns în moarte clinică în 1989, când a fost nevoie de Mossad și CIA să-l dea jos pe Ceaușescu.
Însă asta e altă discuție. Deocamdată avem treburi mult mai importante. Pokemon go, Vama Veche și “Partikip” la țepe pe Facebook.

Comments

comments

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Atenție la metode de înșelătorie!

Luați de citiți asta cu atenție. Nu e primul dar nici ultimul caz de acest fel. Astfel, multe persoane au...

De câte mașini are nevoie un român?

De când mi-am luat prima mașină, Polo care-a rămas legendă, m-am gândit la următoarea dilemă: de câte mașini are nevoie...

Munte sau mare?

Omul, de când se știe, se duce în concedii. Și unde mergem noi, românii, în concedii? Exact, la munte sau...

Close