Facebookul este pentru orice dobitoc!

Se dă textul de mai jos:

slutty=)) Bineinteles ca hateritele gunoiere, RAMAN gunoiere. Ei, acest mesaj este directionat pt efectiv TOATE strivitele frustrate care miros a canal si care in afara de o mana de oase imbracate intr-o carne plina ochi de celulita si chisturi, sufera de nu mai pot cand se simt iradiate in prezenta mea, indiferent de rangu-i.
Parca nu mai incape pamantul de toate, mah gastelor!! emoticon grin emoticon grin
Lista e “Sanatoasa“, dar as dori sa specific una in mod special, o asa zisa matraguna stafidita care se crede de dinainte sa fie conceputa in pantecele blestemat al lui mani-sa.. mare “vrajitoare” , satanista convinsa, care isi adopta ranguri de zeitati, gratuit, trecand peste faptul ca insusi conditia de muritor muribund ii oprimeaza intentiile pamfletare. Avand in vedere ca avem “prieteni” comuni, unii din ei fani, admiratori si impatimiti a cliseelor mistice pe care le scuipa pe wall, a pozelor lucrate cu o pofta agrara in photoshop si a subiectelor cu tematici sataniste extrem de excitante pt firfizoni si firfizoance pt care demonismul e un trend si o pornire” fashionista” superficialo-ipocrita, rog acesti consateni, sa ma indeparteze din lista lor virtuala, dintr-un motiv amuzant poate, insa sincer si pragmatic : nu am nici un amestec de “aura“, de conceptii, credinte, educatie, FIZIC si orice uman/spiritual posibil cu astfel de gunoaie pe doua roti, de 1,60 pe care daca le vezi indeaproape iti vine sa regurgitezi tot stocul gastric. Mare favoare ar fi daca ar ajunge cu ajutorul “sclavilor” acest status in cotetul virtual al “doamnei“, sugative de organe scandinave, odata cu minunata disparitie individuala a fiecarui fan in parte. O sa ma stradui la cat mai multe aparitii pe scena romaneasca de metal si nu numai, muzica e una din pasiunile sufletului meu, cariera muzicala fiind un tel de viitor apropiat, asa ca ii doresc si LE doresc decat indigestie constanta, placuta si ..poate va evaporati in stratul de ozon ca simple particule de praf intepator si innecacios, ce SUNTETI.

Din păcate, Facebookul este pentru orice dobitoc. Ce America, țara tuturor posibilităților? Nu mîi, Facebookul! Toți imbecilii care nu știu să lege 2 fraze au cont. Și spre deosebire de “scursurile umane” care dau șer (share – ca să fim mai fashion) cu poze cu pisicuțe, dobitoacele amintite își exprimă nemulțumirea despre cei din jur. Că guvernul e nașpa, că e scump pachetul de țigări și litrul de benzină, că e țara plină de țigani și că nu mai moare odată Iliescu, să aibă motive întemeiate de-o beție cruntă.

Individa de mai sus, e doar un caz. Facebookul însă e plin de “attention whores” care nu știu cu ce să mai iasă în evidență. Nu demult o văzusem pe una de pusese întrebarea cum să ajungă la Capatos în emisiune, că s-a săturat de munca grea de la videochat.
Și măcar dacă era muncă nasoală, dar la angajari modele videochat se lucra pe bani frumoși, cu calculatoare puternice, condiții de lux, banii la timp, asigurare medicală, fel de fel, mai ceva ca la Google!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.