Faci mișcare, grasule?

Acum doi ani participam la Triathon Mamaia, pe partea de alergat. Am alergat, am mers, dar am terminat (ultimul) cei 5 kilometri. Mă bucur că n-am abandonat, deoarece au fost și câteva cazuri. Ziceam atuncă, că-n 2015 voi participa iar, c-am să slăbesc. Vise nene. Tot gras sunt. Că am dat 2,5 kilograme jos? Insignifiant.

Însă m-am apucat de câteva zile de alergat. Alerg 10 metri și deja transpir. Însă, seară de seară, dacă mă țin de treabă, sper să pot slăbi niște kilograme care chiar să conteze. Mă deranjează mult burta, că e singura care ieșe în evidență. Nu mă mai cuprind cămășile, pantalonii… Doamne, geacă de iarnă? Mai am una care-mi vine. Plus paltonul de piele.

Așa că, alergare. Aia mi s-a spus că e bună pentru dat jos burțile. Plus renunțat la sucuri și mâncare după ora 18. Să vedem cine poate ține asemenea regim de viață. Răspunsul e năucitor: MULȚI. Și toți slabi și sănătoși bine-merci. Vorbeam zilele trecute cu Dorka Porka și mi-a destăinuit că după ce s-a apucat de alergat “moderat mă, nu să mori acolo, 4 stații de tramvai, două dus, două întors, nu să-ți verși plămânii” a început să urce scările în joacă:
– Acum le urc două câte două fără probleme. Înainte, după 2 etaje urcate gâfâiam ca un câine în călduri…

E bine că m-am apucat de mișcare. Ideea e să mă țin. Însă voi, cei care nu aveți nevoie neapărat de slăbit 20 de kilograme doar pentru a vă apuca de sport, iată ceva taman bun:

Cea mai mare oră de sport la mare! Este pe 1 august, la ora 9 fix, în Piațeta Perla. Acolo veți fi îndrumați de unii dintre cei mai de soi instructori de fitness din România și nu numai. Așadar, în loc să-mi faceți mie cadou cine știe ce prăjituri (aș mânca acum o amandină…), duceți-vă și faceți mișcare. Așa-mi faceți mie în ciudă și mă ambiționați! În acest fel, mă ajutați și pe mine iar voi veți avea parte de-o zi foarte mișto. Ce vă așteaptă acolo?

– Kangoo Jumps
– Zumba
– Functional Training
– Khai Bo
– Aerobik
– Fotbal
– Steel Programs
– Rebound AAS
– Biciclete stationare
– Zona Boot Camp

Cât costă?
Ei bine, participarea este GRATIS! Veí avea șansa de-a sta de vorbă și de-a face exerciții cot la cot cu cei mai buni instructori personali ai momentului!
Totul sub elgida Miscarea face bine!
Miscarea Face Bine Mamaia 2015
Nu uitați să vă luați și încălțăminte comodă, căci nu prea merge să faceți sport în șlapi sau desculți. Nu cu toții suntem Abebe Bikila sau Zola Budd!

Articol este participant la acest concurs.

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.