Farmec

Una din puținele firme care au rămas de-a lungul timpului în picioare este Farmec.
Am de mic un respect enorm pentru Farmec și-am să vă arăt de ce.

largePe când aveam 5 ani am văzut pentru prima dată o cremă Farmec. Era o cremă de mâini. Un tub alb cu portocaliu și verde.
O folosea mătușa mea. Se dădea seara pe mâini cu acea cremă. Asta după ce toată ziua făcea treburi prin curte. De la îngrijit de găini până la cărat apă și tăiat lemne. Bașca săpat via, plivit și ce mai trebuia făcut.

Și acum, după 25 de ani de muncă zilnică, are pielea catifelară și moale. De-a lungul timpului numai Farmec a folosit. Când nu găsea Farmec (a fost o perioadă prin 91-91 când nu prea se găsea), nu a luat nimic. Nicio altfel de crămă, d la nicio firmă. Apoi a regăsit Farmec.

farmec-glicerina-citrica-pentru-maini-125-mlȚin minte apoi că am avut glicerină citrică pentru mâini. Nu știu sigur la ce folosea, însă o utiliza mama.
O cutie de plastic galbenă cu capac verde. Se asemăna cu sticlele alea de Hellas de pe vremuri. Însă plora de la Hellas le-a venit ideea după Farmec, asta deoarece au apărut la câțiva ani după Farmec.

– Și ce treabă aveau grecii cu Farmec mă întrebați.
Frmec și acum este una din cele mai cunoscute firme românești. Atât în țară, cât și peste hotare.
Mii de pacienți europeni ba chiar de pe alte continente își comandă produse Farmec.

Cel puțin știu că e bătaie pe Farmec GEROVITAL H3. cumpără lumea acel produs în neștire.

Eu am crezut inițial că e o strategie a lor de marketing, să se laude că se vând produsele oriunde. Însă după ce m-a sunat vară-mea din Italia dacă pot să cumpăr GEROVITAL H3 și să-i trimit 4 cutii, am înțeles că nu-i nicio minciună la mijloc.

Din 11 februarie, “cântăreața Giulia Anghelescu a devenit ambasadorul Farmec Natural, cea mai nouă gamă de produse Farmec.”

Giulia laudă pe bună dreptate produsele Farmec Natural cu gălbenele, aloe vera și argan, mesajul ei fiind “Îndragostește-te de viață“.

Iată și clipul publicitar al Giuliei și al produselor Farmec Natural.

allowfullscreen></iframe>

Farmec are deja 120 de ani de existentă. Și că am zis mai înainte că se ține în picioare. Cum stă așa mult în picioare fără să obosească? Folosește crema pentru picioare, evident! Și Gerovitalul pentru a ascunde ridurile vieții!

Mare arenție doamnelor și domnișoarelor. Pe 8 martie, adică peste 2 zile, toate produselevor beneficia de o reducere de 25%!
newsletter_8martie

Cu acest post particip la prima probă din cadrul SuperBlogului de primăvară.

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.